Jdi na obsah Jdi na menu

TRANS-MISE

 Je souhrnná charakteristika dalšího z řady Portálových rozhraní, která "sleduji" a kreslím k nim navnímané interiéry a exteriéry příslušných Křemíkových Multiplexů = struktur energo-informační "obsluhy" toku energií Portálem, který je aktuálně aktivní. 

 Tento konkrétní "Kočárek s Lucerničkou" je obzvlášť významný, protože znamená určitý kvalitativní skok ohledně datového přenosu pro naše transformační procesy. Jedná se o uvolnění další várky genetického fondu Galaxie MD, jehož emisím jsme momentálně vystavení - proto TRANS-MISE.

 Popisy Událostí v proměnách Jednotného Pole Vědomí jsou nyní hodně abstraktní - týká se to struktury Časové Vlny - která se nachází na maximu entropie. Vstupem do gravitační zóny Brány Lva, která bude kulminovat okolo 8.8.2018, lze očekávat překlopení do potřebné úrovně uspořádanosti (podnětů k jejímu auto-formátování). Do té doby budou energie "lítat" a citliví lidé trpět určitým nepohodlím. Jsou to individuální reakce na chod dějů - každý skládá proudící datovou podporu vlastní optikou a skrze osobní preferované sféry zájmů, potřeb a požadavků na posuny směrem do Komplexity Bytí - tedy k cílové "metě", kterou je Celistvost obsažnosti Života v intencích Galaktického Člověka, do jehož parametrů "transformujeme".

 Moje "fraktální moudra", která některým skalním čtenářům v poslední době chybí, jsou tímto trendem hodně ovlivněná - soustředím se na "kočárky" - až budou jejich "kostry" kompletní a "Křemíci" poleví v hyperaktivitě okolo proměn EM polí propojených dimenzí Živosti (Novosti, které se uvolňují z nastupujících aplikací jednotlivostí nového Systému Podpory Života), tak přejdu opět na klasický způsob zpracování informací... 

 * Fiana bista Kora *

Všeho do Času...

trans-mise2.jpg trans-mise2neg.jpg

 Album Portálových nákresů

 Přehled publikací

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice