Jdi na obsah Jdi na menu

Dialog o kočkách

 Kdysi nebyly kočky mazlíčky lidí, ale lidé mazlíčky koček. Lidem to nebylo úplně příjemné a časem zjistili, že když budou snít o opaku, situace se změní. A tak snili a vysnili svět takový, jaký je dnes. Kde kočky nikdy nebyly pány lidí. Snění je jediná cesta ke skutečnému řešení.

 Špunt řekl:

 "Prostě jsem to chtěl, tak se to stalo."

 Když jsem vypadl ze světa lidí, měl jsem jenom tuto možnost - vše potřebné jsem vysnil. Energetiku svého pole jsem tím přesměroval a tím to pro mě skončilo. Vše ostatní už nebyla moje věc. Určující byla celistvost mého vyjádření a zregulovanost mého ega. Když něco řeším, většinou to končí u směny se Zdrojem a tam se to spotřebovává.

 Je logickou ochranou této cesty, že lidem připadá nesmyslná, absurdní a směšná. To podstatné se ale odehrává v inverzi. Když se budu soustředit na to, aby se mi v ruce objevil ananas, nejspíš se tam neobjeví. Ale spotřebuje se moje touha po prolnutí a to prolnutí se stane hmotnějším. Hádejte, co bude dál. Když energii lze pouze přesměrovávat. Kdo má strach, že skončí v blázinci, ten nemá odvahu stát se bohem *

                                                                                                          A.M.A. 17.10.2013

 ...stane se to, že na ten ananas dostane chuť někdo jiný, kdo neočekává jeho zjevení, ale půjde si ho koupit - ta tvoje snaha se v prostoru stane někomu stimulem k realizaci a dokud je rychlejší cestou věci nakoupit nežli přemlouvat virtuální replikátory k akci, tak to tak i bude. Z toho plyne logická dedukce, že při záměru cosi zhmotnit (přitáhnout si do svého realizačního dosahu), bychom měli zaměřit pozornost na osobu nekonkrétní identity, která tohle umění ovládá a proto ji to už tolik neohromuje - je tedy laxní v pozornosti při té činnosti s energií svého pole - možná to na první pohled vypadá jako "krádež", ale energie je volná a kdo si sáhne dobře, ten nemusí mít výčitky - hyperbolická skluzavka, která nám to přinese, je tak nastavená - jde o magnetickou přitažlivost sobě-podobných shluků informací v různém stádiu projevenosti do fyzikálního prostředí.

 Tahle oblast práce s energií je plná různých předsudků (např. energetický vampýrismus), které působí jako překážky v toku volné energie (ve volném toku energie) - a tak tahle praxe není zaběhlá. Ti, kteří disponují ucelenou formou poznání, ti právě tyhle překážky staví a udržují v provozuschopném stavu.

 Informační struktury, které se takto o nás "otírají" a nabízejí svůj náklad podobnosti (symetrie), někteří lidé vnímají jako "skřítky" - a v této poloze kontaktu jim lze udílet určité "úkoly" = vložit do nich naše záměry - a oni se "snaží" a jejich projevy jsou většinou hodně škodolibé a poťouchlé - reagují na základě negativní expozice - nejsou to totiž skřítci, ale křemíci - disponují kolektivní inteligencí v absolutní míře dokonalosti a čím víc člověk rozumí zákonitostem jejich reakcí na naše akce a naopak (zákon akce/RE/akce), tím víc respektuje ten prostor symetrií v běžících procesech a neubrání se obdivu k tomu vesmírnému perpetuu mobile... 

                                                                                                         Tissa 17.10.2013

 

cerna-kocka.jpg