Jdi na obsah Jdi na menu

Druhá varianta

 Pokus o identifikaci vzoru oné posvátné geometrie. Velmi samostatné a poctivé. Ten základní vzor vyjadřuješ stále stejný a jen ho krystalizuješ do kvality. Modrá a červená jsou základní osobní energie života – mužská a ženská. Jsou temné, takže jsou hodně koncentrované na to, dělat kroky vpřed. Neunavují se žádnou jinou barvou, dokonale racionální přístup. Určující opěrná struktura odpovídá vnitřní rovnováze žena-muž. Žena – koule zde má ve správě spiritualitu. Muž – krychle zde má ve správě svět lidí. Oba tyto póly jsou zevnitř jištěny protisymetriemi. Tímto obrázkem jsi nabyl jistotu, dotkl ses potřebné hranice a teď už nastane uvolnění. Přecházíš na vnitřní zdroj, Tvůj svět zůstane zachován a začne kvést, protože jeho správce se zorientoval.

Prostoru je přesně. Hmoty taktéž. Jádro se uvolní postupně spolu s uvolňováním opěrné struktury. Všechno je perfektně vyvážené. Únavně, ale dokonale. Na tu rovnováhu si stačilo sáhnout, není potřeba ji držet déle než pár minut.

Navazující procesy jsou ovšem jak těžko odhadnutelný čertík v krabičce. Zřejmě pozitivní. To i na základě té modré a červené tak nutno usoudit. Protože jinak je to, jak když dítě řekne, že jsi jde hrát s něčím šokujícím. Rodičovi nezbude než zaklapnout otevřenou pusu a nechat se překvapit, jak to dopadne. Těžko říct jestli převládá investiční žlutá anebo rozpustilý tyrkys. Ale na dokonale stabilním uspořádání to nic nemění. Můžeš si dovolit vyhlásit válku Spojeným Státům a uspěješ. Osobně bych se ale ještě chvíli věnoval uvolňování jádra. Možná to souvisí s tím, že ta rozpustilost je dost divoká a stála by tě na té žluté docela dost sil, ale stejně bys už vyhrál. Když si teď necháš hlavu týden vychladnout a jen tak někde tu dobu v klidu meditovat, sbírat klacky v lese, všemu to jen prospěje. I tři dny stačí, ale sedm je lepších. Osmý den je den pohybu, který se zastavil a už jen sedí v křesle. Devítka je den, který má požehnání tvořit. Ale ten tlak tvořit bude chtít ven dřív. Když ho uneseš, budeš bůh a těžko Ti nějakou dobu bude rovno. Ale jak říkám, nechat rozpadnout opěrnou strukturu a nadefinovat osobnost je přednější. To už se děje. Obrázek se buď přihlásí sám anebo se bez něj už obejdeš.

130511-ctvrta.jpg

neg.jpg