Jdi na obsah Jdi na menu

První varianta

 Kompaktní uspořádání značí dobře zorganizovaný a kvalitní osobní svět. Určující je rodinné zázemí, které je stabilní a dobře chráněné před vnějšími vlivy. Takové je Tvé osobní vyjádření a osobní priorita, takový svět buduješ. Teď ta žlutá – za prvé je to energie, která Ti utíká ven a to hodně a za druhé je nakřivo – to není správně. Těžko posoudit s čím to souvisí, ale to se vyjeví. Ty sám do svého rodinného prostředí vkládáš hodně kvalitní lásku. Trochu si ji chráníš, ale je pro Tebe důležitější ji dávat. Ty sám jí ale moc nemáš. Ty sám se snažíš rozumět principu kvality a svou energii bereš poměrně správně z jejího pravého zdroje. Je to ale zatím tématem, nad kterým trávíš většinu svého přemýšlení. Pak by se dalo říct, že ta žlutá je Tvoje maska před lidmi venku, kteří by se Tvému vynikajícímu úsilí o kvalitu mohli smát anebo ho označit za nesmyslné – takže spoustu energie věnuješ tomu, aby to nebylo poznat. Ty černé symetrie v rodinném prostředí souvisí s Tvou nejistotou, jestli je dobře to, co děláš. Ale pracuješ s tím dobře. Tvůj přístup je korektní a poměrně snadno zkoriguješ to ostatní. Možná to nebude hned, protože postupuješ rozvážně pomalu.
 Když se udělá negativ, ta žlutá hned celá zmodrá a to znamená, že tyhle věci ohledně masky budeš teď komunikovat a řešit. Ta modrá ochranné hradba je zde oranžová – zvědavost, výzkum, snaha najít, prozkoumat a pochopit. Nejistota v rodinném prostředí se uvolní, protože přesměruješ svou pozornost na důležitější věci. To křivé žádný vývoj nenaznačuje – pravděpodobně budeš postupovat opět rozvážně. Tvoje vnitřní se změnilo na fialovou, která hlásí úpravy. Zdroj energie také projde prověřením spolehlivosti. Všechno bude probíhat za provozu. Nejspíš si toho nikdo moc nevšimne. Ty si myslím to vnímat umět budeš. Když budeš cítit, že se věci pohnuly, udělej další obrázek. Bude to tak za dva až tři týdny.


 Děkuji, ještě mám dotaz ohledně toho výkladu, jak to myslíš, že je ta žlutá na křivo. Já nic křivého nevidím.


 Ta žlutá je komplexní informace - ztráta energie cíleným a dobře zorganizovaným směrem. Nemusí být pro Tvoje vědomí zřetelná. Nynější stav je stabilní, protože vznikal od narození. Je vystavěný na specifické disharmonii, na kterou sis už zvykl a kterou umíš vnímat jen podprahově - nespecifickým pocitem. Analýza nastavuje zrcadlo. Není snadné porozumět po prvním obrázku. Nech to chvíli pracovat a další obrázek Ti ukáže logický pokrok. Pak to bude srozumitelnější.


 Tak mě napadá, že když budu kreslit další mandalu, bude vypadat úplně jinak, třeba tam žlutou ani nepoužiju, prostě si řeknu, že tam dám úplně jiný barvy. Takže pokaždé je tam něco jiného? Teoreticky by to mělo být stejně, dokud se člověk nezmění. Ale pokaždé malujeme jinak. Když tedy příště nepoužiju žlutou, tak to znamená, že jsem přestal špatným způsobem vydávat obrovské množství energie? A teď si představ, že sedím u stolu a jdu malovat další mandalu a říkám si, nedávej tam žlutou. Chci tím říct, že jakmile jsem se dozvěděl, co tak trochu ty barvy znamenají a vypovídají, další mandala tím může být ovlivněna.


 Když budeš malovat účelově a ne spontánně, vyjádříš jen jinou část své osobnosti. Klidně to zkus.

130529-prvni-orig.jpg

130529-prvni1.jpg