Jdi na obsah Jdi na menu

Třetí varianta

  Moudrá a velmi kvalitně uspořádaná bytost (vyvážení barev). Energeticky velmi dospělá a uspořádaná (typ barev). Plně svým životem zaměřená na andělské vyjádření (vnější číselný okruh) – růžová je laskavost, žlutá je vydávaná energie, modrá je příjemná milá uvolněná komunikace. Takto žije zodpovědný sociální pracovník nebo zdravotník.

 Blízké osobní vztahy také rovnoměrně vyvážené. Převládá v nich klid a zralá láska. Ta smetanová je něco jako náhradní výplň, která poskytuje jistotu. Celkově v mandale chybí volný prostor a to není optimální, protože bytost může z prostředí dostávat víc, když by měla odvahu být víc sama sebou. K tomu se ještě dostanu. Osobnost sama je definovaná dobře a je kreativně vyzdobená. Žluté jádro souvisí s energií plynoucí z vlastních zdrojů, což není optimální, prospělo by víc samostatného ticha, víc odstupu od vztahů a od účasti v kontextu.

 Zajímavé jsou ty dva oranžové dílky kolem 10 – to se týká kreativního přístupu k rodině. Jako je ve všech ostatních oblastech zralá láska, tak zde je důraz na kreativitě.

 Negativ obrázku zobrazuje procesy, které navazují v příštích dnech a týdnech. Okrajový okruh je hnědý – hodně práce. Většina ostatních oblastí má modrou barvu, takže je to na všech stranách těžko přehledná komunikace. I uvnitř sebe je komunikace. Dosavadní pečovatelská růžová se mění na zkoumavý tmavý tyrkys – hlubší prozkoumání osobní angažovanosti. V blízkých vztazích je komunikace opravdu intenzivní. Je to neuvěřitelně zorganizovaný a přehledný chaos.

 Víc v této fázi nemá smysl vysvětlovat. Je zde mnoho pohybu, který se potřebuje uskutečnit a změní mnoho věcí jak uvnitř tak vně bytosti.

130526-prvni.png

 

130526-prvni-neg.jpg