Jdi na obsah Jdi na menu

Jak jsme na tom s Temnotou...

Zdrojový článek a diskuse na facebooku

Tradiční prosincový fenomén (několik dní temnoty) opět na obzoru v aktivní pozici

 Při čtení článku o Fyzice vědomí, který vzešel z nedávného spojení s channelingovým zdrojem KRYON, a který původně zveřejnili na webu Zlaté světlo, jsem v komentářích pod textem natrefila na zmínku o zprávě z NASA, týkající se nadcházející "dramatické" události v podobě šesti dnů temnoty - jako následku sluneční bouře, která je očekávaná v prosinci - konkrétně v období 16. - 22.12.2014... V tom komentáři (který už není bohužel k dispozici v originálním formátu) bylo více zajímavostí - např. tato progresivní "myšlenka", kterou cituji jen jako okrajovou perličku*:

 "Procházíme do vyšší úrovně vědomí a existencí a nepovedení zmetci, kteří se nechtějí napravit, konečně postupně odpadávají! Současně se i hroutí celý ovládací systém, kterým jsme byli ovládáni a zotročováni."

 Kdo se pohybuje v dosahu ezoterní obce, bude mu tato zpráva znít povědomě - ano - cyklicky se opakuje minimálně od prosince 2011 každý rok. Jde o typický hoax - tentokrát i trochu přikrmený na serveru Tn.NOVA.cz:

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/zajimavosti/ceka-nas-v-prosinci-6-dni-totalni-temnoty-nasa-se-vyjadrila.html

 První "varovný" signál je zdůvodnění té tzv. "temnoty" - kterou má zavinit prach a smetí, které vyvrhne mohutná sluneční erupce a oblak té hmoty odstíní na několik dní průchod slunečním paprskům (*) Hmota slunce je samozřejmě na hony vzdálená tomu vytvořit podobné efekty globálního charakteru - tvoří ji z více jak 90% ATOMY VODÍKU = H a ona H-MOTA je v převrácení toho slova ATOM-H. Tedy hmota, která při sluneční erupci přichází k Zemi, nemá s pevnými prachovými částicemi, které by mohly zastínit tok slunečnímu záření a uvrhnout nás do TMY, nic společného. 

 Do tmy by nás mohly ponořit výpadky elektronických technologií - co mohou způsobit sluneční bouře a následné emise - jak (ne)lze takové události dlouhodobě předvídat - ne v intencích přesného data, celkem vyčerpávajícím způsobem obsahuje tento rozhovor s odborníkem, který byl zveřejněn v rámci očekávání různých anomálních událostí okolo 21.12.2012:

http://technet.idnes.cz/michal-svanda-rozhovor-slunecni-boure-dhn-/tec_vesmir.aspx?c=A120417_204526_tec_vesmir_mla

 Další podivností je použití samotného termínu TEMNOTA, který je jaksi víc, než-li obyčejná TMA - nejde jenom o absenci světla - ale o mystický aspekt čehosi "neznámého" - ve spojení s vesmírnou událostí jde o souvislost s "temnou hmotou", která tvoří větší část celkové hmoty ve vesmíru a ve fyzikálních intencích nás vede opět k atomu vodíku, který VODÍ informace k následnému skládání hmotných objektů (temná energie). 

 V různých vizích, které souvisely s "koncem času" - ať už v Bibli, nebo z jiných zdrojů - se často poukazovalo na TŘI DNY TEMNOTY - ve výkladu se mnozí shodli na tom, že to poukazuje na nutnost "restartu" kolektivního vědomí při přetočení lineárního toku času do vertikální osy "nulového bodu", který se jako brána otevřel 21.12.2012. K této tématice jsem už psala - takže jen ve zkratce:

Existují cyklické součtové události v evoluci lidských bytostí, co by se daly nazvat SKLIZNÍ. Je to součtový okamžik v rovině kolektivní KARMY, který v minulosti několikrát proběhnul a byl doprovázený nějakou konkrétní kataklyzmatickou událostí, která aktuálně inkarnované lidi "prosela" oním součtovým sítem. Přeživší mají na ten okamžik neurčitou vzpomínku - jako na Tři dny Temnoty - během kterých byli všichni v jednom okamžiku na jednom místě, dávno zemřelí i ti, co se ještě nenarodili - jde o rezonanční představy, které jsou stimulovány systémovým vzorcem zástupného příběhu - je to reakce na velkou skokovou změnu uvnitř systémového matrixu... Proto se podobná (pro lidstvo katastrofická) událost očekávala i v okamžiku zarovnání Mayských kalendářních cyklů - ale tentokrát proběhlo něco trochu jiného - "Devátá" vlna přeskočila z cyklického spirálového pohybu do "nekonečna" = čas se vnořil do rychlých vibrací v poli "nulového" protnutí  3D linie s vertikálou přítomného okamžiku a "rozpadnul" se do rozptýlených INFORMAČNÍCH BODŮ PROSTORU, které jsou fraktální segmenty časo-prostorové sféry nějakého vyššího celku = takového, který si "troufneme" svým vědomím obsáhnout - tedy pro stávající úroveň kolektivní "připravenosti" nám postačí domovská galaxie Mléčná dráha. Čas jako takový neskončil - ale otevřel nám další vstupy do většího rámce prostoru... Proto ani neproběhnul onen klasický  hromadný "restart" - každý se překlápíme individuálně a sami si procházíme svými dílčími "skoky", které doprovázejí  patřičné systémové efekty a následné osobité chápání toho "nově" vnímaného prostoru s multispektrálním pohybem informačních bodů, které nám otevírají vstupy do dalších časových rámců realitního pole sdílení a prožívání.

Staré šablony vnímání způsobují, že si aktivujeme i staré formáty informačních balíčků - jako tuto zprávu o několika dnech temnoty, která má stále nějakou energii a je v dojezdu. Setrvačnost takového datového paketu může přetrvávat celkem dlouho - jako například hoax o unikátním a vzácném postavení Marsu na srpnové obloze, který nám zpestřuje poštu už od roku 2006:

http://www.hoax.cz/retezove-emaily/podivana-na-mars/

hodinky.jpg