Jdi na obsah Jdi na menu

Legenda: Bumerangový efekt

 Definice: Převrácený výsledek jednání, který se obrací proti původnímu aktérovi.

 Je charakterizován rčením – „Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“ = velmi častý rys dnešní doby, kdy mnoho lidí vysílá do sdíleného prostředí frekvenci nenávisti a nesnášenlivosti. Jejich motivy spojuje jeden hlavní aspekt – získaná porucha sociálního chování, která velmi destruktivně přestaví původní osobnost člověka. Pod vlivem zpětné rázové vlny, kterou vyvolá vyslání nenávistné frekvence, se devastační obraz osobnosti ještě prohloubí a rozšíří.

 Čím dochází k získání poruchy sociálního chování?

 Například dlouhodobým vystavením se účelovým smyslovým datovým tokům, které uvolňují zdroje v prostředí informační války. Momentálně je internet plný takových zdrojů a následky jejich devastace v profilu osobnosti lidí se plošně projevují napříč společností. 

 Říkáme si – je to dané mimořádností doby – ono to zas přejde a lidé se z toho zotaví. Myslím, že tomu tak nebude. Domnívám se, že od určitého stupně – tj. od okamžiku, kdy člověk začne ve větší míře do okolí vysílat frekvenci nenávisti, je tento stav nevratný. Sociální sítě navíc tyto trendy podporují, protože jde o signály, které k sobě magneticky přitahují podobně frekvenčně nastavené lidi a ti pak autora nenávistného příspěvku energeticky podpoří – dodají mu odvahu pokračovat v jeho „záslužné“ práci a stimulují ho k eskalaci obsahu projevu. Neopomenutelným prvkem je okolnost, že mnozí generátoři nenávisti ze svých aktivit finančně profitují. 

 Bumerangový efekt ale nakonec pocítí všichni – co vyslali, to se jim vrátí, někdy i s úroky a nebývá to příjemné. V civilizovaném světě jsou otevřené projevy nenávisti protiprávní a postižitelné – a my se k takové společnosti počítáme. Buďme proto vnímaví k tomu, co přijímáme za informace – nenávistné pozadí mohou mít obě strany informační války a ránu naší sociální identitě může zasadit kdokoliv – protože stále platí vztah akce-RE-akce, tj. řetěz na sebe navazujících událostí, které se mohou vymknout kontrole. 

 Na bojištích války na Ukrajině přibývají lidské oběti, na bojištích informační války, která běží paralelně, se nachází také mnoho obětí – neumírají skutečně, umírá jejich Srdce a v mnoha případech synchronizace jejich tepu se Srdcem Planety a součtovým Srdcem Slunce už nikdy znova nenaskočí. Ztrácíme drahocenné Duše z Kolektivu Lidstva – Duše, které se ze stínu této zkušenosti budou velmi dlouho uzdravovat = budou vyhledávat jiné kolektivy Bytostí, které se realizují v jinak nastavených společenských seskupení. 

 P.S. Tato úvaha je takovou pomyslnou „tečkou“ za diskusí pod textem článku „Legenda: MARIU-POL“, která je sice hodně dlouhá a obsáhlá, ale pro kontext stojí za přečtení. Páteční „manévr“ s obnovou otisku Matrice zdrojových kódů Lidstva v energo-informačním poli DNA (papežova výzva pro svět - zasvěcení Ruska a Ukrajiny Neposkvrněnému Srdci Panny Marie) se zřejmě podařil. Změnou reálného času na letní jsem po druhé hodině v noci zaznamenala i obrovský posun událostí v zóně časové vlny, uvolnění „křeče“, která nás poslední dobu svírala a mohutný příliv nových energií, které snad brzy vyklopí i svůj informační obsah a směr událostí nabere nový kurz.

 resonance.jpg