Jdi na obsah Jdi na menu

Legenda: Tajná válka

 Definice: Na pozadí války skutečné a války informační probíhá tajná válka magických sil…

„Síla je pole energie tvořené všemi živými bytostmi.
Obklopuje nás, prochází skrze nás, spojuje celou naši galaxii.“

(mistr Jedi Obi-Wan Kenobi)

 Magické síly – jejich existence a používání – ve většině lidí navodí pouze historický kontext, který znají z hodin dějepisu. Lidé, zabývající se okultismem, ale i ezoterikou či duchovními naukami, ví, že nejde o dávno zaniklé praktiky - že je mnoho těch, kdo se o magii zajímá i ji aktivně provozuje. Moderní magie se spíš podobá kvantové mystice, ale stále je dost klasických mágů a čarodějek, kteří se drží tradic a zaběhlých metod, postupů a rituálů. Kvantová mystika je už ryze energo-informační platforma – tj. nepoužívá formule a magické nástroje – provozuje se mentální aktivací konkrétních polí energie a ta tvaruje do požadovaného sdělení, kterému udělí obsahovou formu – jedinými nástroji jsou Mysl, Vůle a Ruce. Někdo používá krystaly a vůně, nejsou ale nezbytně potřebné – slouží jako stimulace při sestavení telepatických mostů k přenosu energie. 

 Použití magie ve válkách má bohatou historii – už ve starověku měl každý vládce či vojevůdce i armádu čarodějů, druidů či mágů. Později se začali dělit na Bílé a Černé – podle toho, zda sloužili zlu nebo dobru. Protože je ale velmi relativní, která strana je která, tak se obecně chápe obojí magie jako dvě strany jedné mince. Skutečný bílý mág by nikdy nevyslal energetický puls za účelem někoho zranit nebo usmrtit. Energii využívá k soustředění prvků ochrany ohrožených lidí nebo bytostí (prostoru nebo budov), k vytváření štítů a zákrytných zón. V koncentračních táborech „operovalo“ mnoho bílých mágů – jako řadoví vězni – vytvářeli tyto ochranné prvky, kterými mírnili utrpení a hrůzy zvěrstev, ke kterým tam docházelo. 

 Z našeho českého prostředí je známá aktivita hermetického spolku Universalia, jejíž členové – hlavně Dr. Jan Kefer - provedli několik astrálních útoků proti Hitlerovi. Ten byl ovšem velmi pečlivě chráněný svojí skupinou mágů a proto se rituál nepodařil. 

 Efektivnější byla aktivita anglických mágů, kterou popsal archeolog a vyznavač kultu Wicca Gerald Gardner:

 „Mezi roky 1939 a 1942 se totiž v Londýně měla každý měsíc scházet skupina mágů, která pomocí zaklínadel chránila britské pobřeží a snažila se oslabit síly protivníka. Gardner však popisuje i velké shromáždění mágů a čarodějek na anglickém pobřeží. V létě 1940 se tu prý sešly desítky zasvěcenců s meči a pochodněmi, aby při velkém obřadu společně vyslali přes kanál kletbu, která by zmařila Hitlerovy plány na obsazení Anglie. V kletbě byl obsažen příkaz: „Nesmíš přejít přes moře!“ Podle Gardnera několik účastníků tohoto rituálu později zemřelo vyčerpáním a i jemu vypětí sil podlomilo zdraví. Nakolik kouzla čarodějů a čarodějek pomohla letcům v bitvě o Anglii nelze s určitostí říci, pravdou ovšem je, že na podzim roku 1940 nacisté po těžkých bitvách invazi do Británie vzdali.“

 Pokud lze zastavení invaze přičítal i těmto magickým aktivitám, pak proto, že byly zaměřeny na ochranu, nikoli na útok proti životu.

 V současné válce na Ukrajině také působí magie – psala jsem o tom v předchozích dílech seriálu Legendy. Zmínila jsem se také o sestavě Křemíkových Multiplexů = objekty specifických energo-informačních struktur, které působí jako „organizér“ nových instalací v Kolektivním Vědomí planety – ve vrstvách zemské noosféry. Tyto vytvořily vysoko nad planetou pole energie, které jsem nazvala „Hurikán“. Na toto pole se mentálně připojilo veliké množství lidí i bytostí (šamanů, kvantových mystiků a bílých mágů) – naladili se na jeho tématické frekvenční hodnoty a používají ho pro cílené přenosy metafyzické podpory pro ty, kteří trpí - nejen válkou na Ukrajině, ale i v širším planetárním měřítku.  

 Dnes vyšla tato výzva „ukrajinských čarodějek“, které chystají několikafázový útok na Putina. Tento rituál ale nespadá do kategorie bílé magie – věřím, že na pozadí se soustředí ochranné síly, které tyto bytosti zaštítí proti zpětné rázové vlně – protože zoufalí lidé dělají zoufalé činy, aniž by domysleli následky. O Ukrajinu je postaráno jinak – to ostatně i o Rusko a jeho obyvatele.

 Mágové proti nacismu

mag1.jpg