Jdi na obsah Jdi na menu

Legenda: ZET jako Zorro Mstitel

 Definice: Literární hrdina Zorro Mstitel vystupuje v černé masce jako ochránce chudých a utlačovaných, mstí se za bezpráví a nespravedlnost. Jako osobní značku používá písmeno „Z“.

 V asociačním rámci současných událostí jde o písmeno „Z“, které používá ruská armáda ve válečném tažení na Ukrajinu. Je bílou barvou napsané na veškeré ruské vojenské technice a od začátku konfliktu se spekuluje, co tento symbol znamená. Možná vysvětlení jsou od odlišení se od ukrajinské armády, která používá stejnou techniku - přes označení „západní“ – podle umístění operace, nebo zkratku „za pabědu“ (za vítězství) – až po klasické označení vozidel „zetkem“ (začátečník), které paroduje tu skutečnost, že Putin poslal válčit záklaďáky – tj. vojáky v základní vojenské službě. 

 Na billdboardech se v Rusku ukazuje toto ZET s hashtagem „#CвойхHеБросаем“ (své vlastní neopouštíme). V tomto duchu se symbol stal znakem těch, kteří souhlasí s politikou Putina – s jeho „speciální operací“. Existuje ale i mnohem temnější vysvětlení a toto zmiňují i odborníci na okultismus, kteří upozorňují, že tento symbol je analogický symbolu svastiky, který používal Hitler. V předchozích dílech seriálu Legendy jsem nakousla, že okultní praktiky lze z příprav, rétoriky i vlastní strategie války na Ukrajině vyčíst. Není to jen můj osobní dojem – potvrzuje to víc lidí, kteří jsou citliví na silové energetické anomálie a orientují se ve skrytém působení různých „zářičů“, které ze sofistikovaně sestavené symboliky uvolňují přesně nasměrované svazky energie. Jak víme, písmena jsou tvarové zářiče – proto je tak důležité tyto skryté kódy v přednesu i psaném projevu nacházet a umět s nimi pracovat. Nejde samozřejmě jen o písmena, ale o symboly obecně – kdo se zabývá například jógou prstů, tak ví, o čem mluvím. Jsou to gesta, která mohou energii kumulovat i cíleně směrovat k léčení, harmonizaci – ale i k různým astrálním aktivacím a spojováním s formulemi černé magie. Znaková řeč se používá odnepaměti a vždy byla „řečí“ spiklenců (nebo spojenců v utajení). V moderní době už celkem zevšedněla do znakové řeči neslyšících nebo jako dorozumívání hráčů v kolektivních sportech. 

 Germánské runy (ze kterých si Hitler vybral svastiku) obsahují jako devátý symbol runu „hagalaz“, která je podobná našemu „N“, ale čte se jako „H“. Když ji pootočíme o 90°, dostaneme ZET Zorra Mstitele. HAG-A-LAZ je KRUPOBITÍ – nejen ve smyslu přírodního jevu, ale především jako krupobití střel na bitevním poli. Transformaci „N“ na „Z“ používám ve svých textech – v oblasti procesů, které běží ve vrstvách Kolektivního Vědomí, jde o „Nový-Začátek“ = překódování do nových pozic ve vyšším formátu Modelu Evoluce. Pootáčení symbolů do nových významů přesměruje energii daného tvarového zářiče. Nemusí jít o negativní proces – v mých popisech jde o Expanzi Vědomí Člověka, který se posunul do své vyšší evoluční verze – tj. do formátu Galaktického Člověka. Prostě se tím něco změní – tj. dodá energo-informačnímu poli symbolu novou dynamiku projevu. 

 Závěr: Jde o pouhé úvahy a rozbor nastíněné symboliky z několika ideových směrů. Jsou tam zajímavé asociační vazby, které zřejmě teprve časem „promluví“. Osobně to vnímám jako vyvážený stav „pro“ i „proti“ – taková syntéza mnohosti významových variant možného vlivu na utváření reality.

 Diskusní vlákno článku na Fb

 zorro.jpg