Jdi na obsah Jdi na menu

SUPER-NOVÉ události

 Rebeka Sprinncová sdílením tohoto videa a přiloženým komentářem: "Ono se vlastně vše děje samo, světelná komprese a vzestup, už víme přesné datum,...ale co když zrovna tuhle letenku nechci"

 nadhodila zajímavé téma, na které jsem začala psát reakci, ale bylo to dlouhé, s mnoha odkazy, tak to dávám jako samostatný příspěvek:

 ...tak - vyslechla jsem si to celé... Taky tyhle "Cobří" konstrukty nemusím - dost na tom, že se ohání pojmem "operace Pandora". Když se na to ovšem podívám z nadhledu a začnu "překládat" ty myšlenky do jazyka Projektu Člověk - tak jde o interpretaci změn v zemském noosférickém obalu, v uspořádání struktur Kolektivního Vědomí a v pozičních sestavách tzv. Křemíkových multiplexů, o kterých často píšu. Prostě to jen "přebrblili" do svého plejádského konceptu vzestupu. Samozřejmě mám milion výhrad - třeba k "Novému Zlatému věku" (v řeči ideologů New Age to je NWO), ke gamma záblesku (v historii to vždy býval výbuch supernovy = druhé "slunce" na obloze) - takovou věc by asi astronomové už dokázali předvídat - jestli se má jednat o perspektivu v řádu dnů nebo měsíců. Už slyším oponenty, že jde přeci o realitu 5D světa světla a ta není poplatná stávajícímu fyzickému pozorování obrazu dění...atd. Výbuchy supernovy v dějinách jsou doložené a k jednomu došlo dokonce roku 1604 v Hadonoši v Mléčné dráze - možná je toto zdrojem pro myšlenku spojit konjunkci Jupitera a Saturnu se "zábleskem" z galaktického jádra - i když tam tehdy byl odstup 19 let.

 Ještě k Jupiteru a Saturnu - cituji z článku na tomto odkazu:

 "21. prosince 2020 dojde na večerní obloze k úkazu století: vzácné konjunkci (úhlovému přiblížení) Jupiteru se Saturnem. Obě planety bude dělit pouhých 6 úhlových minut, tedy pětina průměru měsíčního úplňku. Takové těsné přiblížení těchto dvou planet nastalo naposledy v roce 1623 a znovu se tak stane až v roce 2080."

 Z astrologického hlediska je konjunkce Jupitera se Saturnem dost "transformační" = Saturn je veskrze negativní symbol a také má takový vliv na lidi - Jupiter je duální = jak pozitivní, tak negativní, přitom jeho pozitivní vlastnosti jsou vždy podbarvené těmi negativnímu, takže je moudrý, ale také arogantní, dává najevo nadřazenost, je přátelský a zábavný, ale přetvařuje se účelově podle situací...atd.

 Podle mě to bude dost náročných pár dnů okolo vánoc a Nového roku. Co se týče "vzestupu" - zas mi tady dost Saturn zařinčel zbraněmi a ukázal svoji odvrácenou tvář - SATURN=SAT-URNA. Nebudu malovat čerta na zeď, jen prociťuji energie - protože hromadný vzestup nám už nehrozí, toto bylo zažehnáno - ale může to být "dočasné" okno pro ty, co budou v tom období na odchodu a pak je může čekat volba, zda do toho portálu vstoupit a odvázat se z pozemského inkarnačního cyklu, nebo ne a už ponovu naformátovat Duši a sestavit již mnohem svobodnější verzi Plánu pro novou inkarnací, který bude v souladu s koncepcí multidimenzionální projekce vyššího Já a do kterého nebudou zasahovat skrytými kódy žádní duchovní mistři a podobné entity, co programují matrix pro Egregor Moci.

 No - je to tam nahoře = ve hvězdách, tak nebudeme špekulovat a necháme se překvapit...

 xyarpi.jpg