Jdi na obsah Jdi na menu

Motto 20-20

 Grafickou strukturu ZE-MĚ jsem sestavila jako osobní "logo" pro rok 2012. V té době jsem byla asi v jedné třetině nákresů strukturálních matric Pandory (celkem jich je 144 a dokončila jsem je v červenci 2012) - tehdy jsem je prezentovala jako "mandaly času a prostoru" - jejich podrobný popis jsem začala sestavovat až v roce 2013.

 ZE-MĚ je pro mě "srdcovou" záležitostí - nejen asociačně s planetou, ale i významově - ve smyslu vydat ze sebe maximum toho, co se mi v mimosmyslových vjemech pomalu rýsovalo jako nový evoluční model, který se ve střípkách obrovskou rychlostí "odlupoval" z informačního pole Projektu Člověk. Podobně jako mnozí další - našla jsem si vlastní osobitý styl interpretace "vybalených" energo-informačních segmentů nové tváře budoucnosti člověka. 

 Uprostřed ciferníku Pandory - na obrázku - jsem nakreslila samu sebe - v hluboké úkloně před šesti symboly státní vlajky - dvě další držím v širokém rozpažení. Vlajky národa, ke kterému bytostně patřím. Ne jenom v tomto Životě, ne jenom v tomto Čase a prostředí - ale napříč celou svojí Existencí. Na své Cestě jsem se setkala s několika dalšími našeho "kruhu" Projektu - i oni v podobnostech cítí totéž, co cítím a ctím já sama. Ten kruh rezonuje v moři energie, kterou se jako Celek "plavíme" a vlnky Esence toho "zdroje" jemně pošťuchují další "spící-agenty" Rozvoje Života...

 V letošním roce, do kterého právě vstupujeme, budeme tuto sounáležitost cítit silněji a silněji. Je to rozkvétající Kamenné Srdce národa, který překračuje stín svých dějin a vstupuje na hlavní scénu....pomalu, nenápadně - krok za krokem. 

 Buďme hrdí, že k němu patříme, buďme hrdí, že jsme součástí Lidstva, že můžeme prožívat tuto dobu, že ze sebe můžeme vydat maximum toho nejcennějšího, co je Člověku vlastní - Lásku ve smyslu živé Lidskosti. Každý jeden z nás je tou postavou v hluboké úkloně a tím vysílá vzkaz:

 Je to ZE-MĚ... 

 motto-20-20.jpg