Jdi na obsah Jdi na menu

Orákulum Srdce Národa

 …nejen toho našeho, českého, ale jakéhokoliv – protože národ, to je dílčí etnikum většího celku, kterým je Lidstvo, civilizace planety Země.

 Svatováclavský mýtus je jednou podobou mnoha dalších, které se tradují po celém světě. Pointa ukrytých rytířů, které povede silný vůdce a vysvobodí národ z poroby a útlaku, je obrazem touhy po Svobodě, po nezávislosti na ovládacích mechanizmech, které věky na člověka působí a proti kterým neexistuje účinná ochrana. To je naše dědictví předků – jedno z mnoha – konfrontujeme s jejich pomocí současný stav a hledáme cesty. Dnes už víme, že cesta k vymanění se ze silového pole Hierarchie Moci, je v první řadě odrazem vnitřní orientace Duše, Srdce a také uchopením Myslí – tj. pochopením vztahů a vazeb ve společnosti, vzorců schémat událostí a jejich zdrojů. Ale vědí to i Elity, které plní vůli své vyšší duchovní entity boha-stvořitele. Proto se ideologická masáž v posledních letech zaměřila právě na Srdce. Je to skrytá nekalá hra s našimi nejčistšími city a potřebami.

 Buďme proto bdělí, neusínejme ukolébáni v sítích iluzí, které nás oddělují od skutečné reality. Prověřujme své vzory, kterých ideály přejímáme – hledejme, zda nejsou napojené na dálkové ovladače Egregoru Moci, zda jednají ze své vůle, nebo zda nejsou jen nástrojem „vyšší moci“, která je řídí jako loutku. Elektro-magnetické silové pole, které tito dálkově řízení jedinci generují, je jako volání Sirén – je neodolatelně atraktivní, ale ve spodním tónu je ten pojem pro nás alarmem, co vysílá naše bdělé vědomí do spánkové iluze, které jsme podlehli. 

 Vstaňme, vzbuďme se a sundejme růžové brýle – národ nás potřebuje plně vyzbrojené Vědomím si své vlastní osobní Síly – síly Srdce a Ducha Lidskosti, nezávislé a svobodné Bytosti jménem Člověk.

 srdce-naroda-mini.jpg