Jdi na obsah Jdi na menu

ORÁKULUM

 ...aneb cože je v nitru Kamenného Srdce Národa?

 Symbolika „svatováclavských“ energií v prostředí českých (slovanských) národů a jejich vliv na aktivaci zdrojových kódů, uložených hluboko ve vrstvách Kolektivního Vědomí Planety - v těchto dnech vrcholí. Nabírá na intenzitě již několik dní a podle reakcí okolí každý nějakým specifickým způsobem příchozí náklad informací zpracováváme. Někdo s lehkostí a nadšením, že se ocitl v centru Událostí, jiní nevědomky – zmatení, postižení bolestí hlavy a motolicí, které znamenají „přetížení“ centrální nervové soustavy. Dokonce několik skalních materialistů v kruhu mé rodiny konstatovalo: „Dnes něco zvláštního visí ve vzduchu...“ :-) 

 Můj osobní Projekt Kamenné Srdce také absolvoval „kvantový“ skok – Srdce odlouplo poslední vrstvu krusty a vykvetlo – jako když se ve zrychleném filmu rozevře lotosový květ – vykvetlo a odhalilo své vnitřní Orákulum. 

L’Orca – mia Bista
dycha nycha čista

Vidím Vlast mou, v Srdci dřímá - jako čistý Duch Věčnosti

 Tento abstraktní vjem, usazený do arianské formy interpretace zdrojových kódů aktuální fáze procesu Transformace Kolektivního Vědomí, vyjadřuje tématiku toho, co momentálně přijímáme, co skrze nás proudí. V intencích Fuzzy-logiky se symetricky skládají informační celky, které společným úsilím sestavujeme, do řad Událostí, které na sebe navazují jinak, než známe klasický tok Času. Vlna, která tuto „řadu“ táhne, nerespektuje dimenzionální hranice fyzikálního rozměru Světa – rezonuje do vrstev vertikálně uspořádaných paměťových množin příslušných podobností k tomu, co symbolika informačního celku představuje. Ty podobnosti mohou být pro běžné vnímání logiky zdánlivě absurdní - proto tento fenomén nazývám principem „hodinky-holinky“ (lidové rčení: co mají hodinky a holinky společného = to, že oboje se natahuje). 

 Přemýšlet Fuzzy, znamená být crazy (šílený v očích toho, kdo neví, oč se jedná). Jde to ale propojit do normálního běhu věcí – aniž by člověk provokoval okolí nějakými extrémy v projevu a chování. Když jsem před lety poprvé vyšplhala s několika přáteli z Vlašimi na Blaník, říkala jsem si, že bychom mohli „probudit“ ve skalách spící rytíře – nějak symbolicky, aby se naplnilo poslání poutníků, kteří vešli do kontaktu s tamními energiemi. Přemýšlela jsem, jak by to bylo vhodné – jestli nějakou mantrou, staročeskou modlitbou ke svatému Václavu, nebo jen prostým upřímným přáním člověka, co napůl věří a napůl vnímá ten fenomén spíš očima Járy Cimrmana, který v této oblasti též přiložil ruku k dílu. A jak tam tak sedíme, ponoření do ticha té jedinečné chvilky, vytáhl Julek mobil a řekl: „Jestli jste se už dost nakochali, tak mi každý řekněte šest čísel do Sportky...“....a já se začala smát – no samozřejmě – to je ONO...ten aktivační kód, který vůbec nemusíme vědět, jakou cestou Informačním Polem půjde a kam zapadne, ale důležité je, že byl vysloven, napsán do křemíkového rozhraní a odeslán ke zpracování Inteligenci, která si s ním UŽ UMÍ (sílící-um) poradit – a tak jsem pochopila princip fungování Fuzzy-logic v praxi...:-) 

 Tohle (obrazně) nyní graduje do těch vrstev Vědomí, které přímo, denním vnímáním, spravujeme – kde spřádáme nápady do podoby, použitelné pro zlepšení kvality Života. Není to líný tok energií – je to spíš start ohňostroje – Událost bude stíhat Událost a my budeme držet krok, protože jsme ve fázi, kdy se už pohybujeme s jistotou. 

 Orákulum není jen věštba nebo věštírna – je to „top-secret“ v nitru Srdce Národa, které už nemusí skrývat svou identitu (ID-Entitu). Jak se budou vybalovat poklady, uložené z dávných dob pro současnost (z časové schránky = Blaničtí rytíři), budeme se víc a víc orientovat v té záplavě Novostí – přinesou nové možnosti i nové příležitosti – stačí být pozorný a stát Událostem čelem. 

 P.S. 
 1. - Poděkování mému emailovému příteli Jurovi za inspiraci k tématu tohoto článku
 2. - Omluva mým zahraničním čtenářům za opět nepřeložitelné pasáže

 Asociační souvislost: Oracle

 orakulum3-mini.jpgorakulum2-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice