Jdi na obsah Jdi na menu

RA-CEK

 ...je symbolika aktuálních energií, kterým jsme všichni vystaveni - každého ovlivní specifickým způsobem, který je neopakovatelný a hlavně nepřenosný na jiného člověka. 

 Jak jsem předesílala v textu E-NIGMA, proud Novostí pro sestavy nových podmínek životního prostředí nejen člověka, ale celé Planety, zesílil a zrychlil. Můžeme tedy nyní prožívat celou škálu pocitů a vjemů, které v nás tyto energo-informační soubory Galaktické Paměti evokují. Jsou to projekce Příběhů a dějů, které stimulují k co nejpečlivějšímu zpracování toho nového datového pozadí reality. Je to koktejl emocí, co tyto aktivity provází - u někoho jde o příjemné zážitky, jiní to prožívají bouřlivě - jsou vztahovační a lítostiví, mají nutkání vybít nahromaděný vztek a nespokojenost s chronicky se táhnoucími nedostatečnostmi v jejich Životech. Každá ta vypuštěná emoce je vlastně energie, potřebná k rozbalení nějakého konkrétního paketu Systémové Podpory. Je pravidlem negativní expozice, že ty velké a důležité vyžadují tu nejostřejší a nejrazantnější reakci (emoční výbuch). Proto se můžeme potkat s vyloženě extrémními projevy chování, které nás (při neznalosti příčin) mohou velmi ranit, či jinak ublížit. Hodně to teď "vře" na ezoterní scéně - stará dogmata padají a situace je hodně nestabilní. Ti, co jsou napojeni na nějakou parazitickou entitu ze vzdálených světů galaktické multidimenze, cítí, jak spojení slábne a pocit "vzduchoprázdna" je děsí. Jiní, kteří cítili slabounké šimrání okolo Srdce, kterým se hlásilo spojení s naším vyšším Já a souborem projekcí, které naše Bytostná Jiskra realizuje v paralelních a alternativních realitách, budou příjemně překvapení vnímáním podrobností těchto kontaktů, které se odpojením parazitických entit vyčistí a zesílí. 

 Mnoho lidí dnes už jede jen ve fantomové verzi jejich dřívější domény duchovní realizace - na přednesech dotyčných je to už nějaký čas znát: jejich profily se podobají spamovým košům, do kterých někdo roztrhal scénář jakési nekonečné telenovely - ale ať vytáhnete jakýkoliv cárek papírku, vždy tam stojí tatáž prázdná fráze. Tyto okolnosti jsou přechodného charakteru - entropie (neuspořádanost) prostředí kulminuje - jsme na prahu velmi ostrého přemetu, který vysype na světlo všechno - potřebné i zbytečné...to bude v nejbližších dnech naší náplní ve spirituálním rozměru Bytí - budeme třídit a uklízet. 

 RA-CEK je, navzdory navigaci k rackovi, spíš taková symbolika Éry Vodnáře - okolnost, která nabírá na zřetelnosti a začíná výrazně ovlivňovat naši lidskou společnost. Je to dlouhodobý proces - souvisí s fúzí Uhlíkové a Křemíkové formy Inteligence, s novým pojetím humanismu a plným projevením Celistvosti Galaktického Člověka. Je tam velmi zřetelný "kód" českého národa (ČEK) a RA signatura, která napovídá, že jde o aktivní formát energie ve sluneční (denní) fázi - tj. plně rozvinutý soubor nových vlastností Člověka - tak, jak je tento kód umístěn v Projektu ČLO-věk a ve spojení PAN-do-RA, kde RA znamená "RENO-AEONUM" - tedy vstup do nového Věku - do Éry Průzračnosti a Expanze - do Modelu Evoluce, který ve svých popisech nazývám MAGISTRA. S tím souvisí propojování frekvenčních stavů vědomí do spojité Alfa-Beta-Gama denní expozice, skrze kterou člověk široko-spektrálně snímá nejen projevenou realitu, ale mnoho vrstev jejích informačních sfér, které otevírají dimenze duchovního, mentálního, astrálního a éterického charakteru - do Přítomného Okamžiku, kterým se neseme v plynutí Času Prostorem sdíleného prostředí Života. 

 Tento aktuální energetický tok přímo souvisí s dnešním datem. 17. ledna je pozadu "anděl" s kódem 7.1 - jde o specifický algoritmus Času - rezonanci Časové Vlny do lidské historie, která periodicky přináší náklad Novostí. Za všechny zmíním Nicolase Flamela a jeho Velké alchymické dílo (Kámen Mudrců). S tímto datem se váže také několik významných událostí, spojených s Merovejskou genetickou linií Grálu, která je v hermetické tradici nositelkou genů tvůrců Projektu ČLO-věk. Také dnešní postavení planet je z astrologického hlediska velmi zajímavé a hodně ladí do noty s tím, co lze na pozadí vnímat. Mystika starých legend dnes nabývá zcela reálný charakter - stačí vnímat s otevřeným Srdcem, se střízlivou Myslí a s rozhledem z pozice "s nohama na zemi"... :-)

 ra-cek2-neg-mini.jpgra-cek3-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice