Jdi na obsah Jdi na menu

Nad Propastí: POSTE-RESTANTE

 …čili zásilka, která není doručená na adresu příjemce, ale jen na poštu – kde si ji příjemce osobně vyzvedne – pokud ovšem ví, že ji vyzvednout má – pošta o ní neposílá avízo, protože adresa příjemce není známa…

 V prostředí energo-informačních proměn reality jde o uvolňování podpory pro orientaci v událostech, které mají globální charakter = nějakým specifickým způsobem se dotýkají celé populace. Jednotlivě víme, jakými tématy momentálně žijeme, které problémy či překážky nám stojí v cestě nebo jakým směrem bychom se chtěli ubírat. Každý jsme tedy konkrétním příjemcem konkrétní zásilky informací, které tvoří soubor podkladů pro naplnění těch cílů – ale abychom ji přijali a rozbalili, musíme vědět, co přesně chceme a potřebujeme. Individuální představy o tom, jakými změnami by realita měla projít, se podobnostmi přitahují do větších segmentů množin s příbuzným tématem a tyto pak na sebe vážou takové množství energie, kolik odpovídá dané skupině lidí, která segment vygenerovala. V praxi pak tyto energeticky obohacené motivy a záměry dodávají dynamiku událostem, které mají sílu pohnout světovým děním. 

 Není proto jedno, co si myslíme nebo jaké myšlenky vnášíme do sdíleného prostředí – jestli vědomě podporujeme ty či ony názorové proudy a jestli svým zájmem energeticky obohatíme toho či onoho konkrétního protagonistu idejí, které tyto názorové proudy naplňují. Tohle jsou obecná pravidla – platí v míru i ve válce. V míru mohou zvrátit sled událostí k rozpoutání války a ve válce mohou sled událostí zvrátit k nastolení míru. 

 Dnes, po západu slunce, budeme mít možnost pozorovat úplněk – tentokrát se jedná o tzv. „superměsíc“ s označením „jahodový úplněk“. Jde o příznivé „okno“ do kosmu, kdy můžeme nejen odeslat nějakou zásilku na poste-restante Vesmír, ale i naopak – vyzvednout si zásilku, která z Vesmíru přišla na naše jméno poste-restante Země. Já si takovou zásilku už v předstihu vyzvedla – abstraktní obraz jejího obsahu přikládám jako ilustraci – ještě ale není vybalená (je v komprimovaném formátu). Nevím jistě, jestli v ní obsažená vodítka a inspirace podpoří přesně ta očekávání, která jsem v poslední době do Vesmíru odeslala, ale ať už v ní bude cokoli, bude to v následujícím období nějak tvarovat moji osobní realitu. Stejně, nebo podobně, probíhá korespondence s Vesmírem (bohem, vyšší mocí, nadjá nebo univerzem) u každého člověka – buďme proto v těchto dnech obzvlášť pozorní, abychom tu svoji zásilku nepropásli a zavčas vyzvedli, protože avízo nám domů nepřijde – Vesmír očekává, že vyvineme vlastní iniciativu pro osobní růst, který je předpokladem k prosazení smysluplných změn ve společnosti a tedy i v kolektivní realitě té společnosti. Pro někoho je společností rodina, pro jiné pracovní kolektiv nebo zájmová skupina – pro někoho je to celý svět – záleží na tom, jak velký segment reality naše mysl „obsluhuje“ a kam až dokážeme promítnout svoje představy. Každý neseme potenciál tužeb celé populace – ale ne všichni jsme schopní z nich vyfiltrovat ty, které ladí se základní podstatou člověka – tj. vnášet Lidskost do každého okamžiku našeho Života.

další díly seriálu Nad Propastí 

poste-restante1-mini.jpgposte-restante2-mini.jpgposte-restante3-mini.jpg