Jdi na obsah Jdi na menu

Tri-Angel Orbis - MISE ZETA

 …čili na konci není Konec, ale Nový Začátek…

 Vstoupili jsme do stříbro-modré řeky májových energií. Někdo jde korytem - bojujíce s proudem, někdo lehce našlapujíc kráčí po hladině a někdo se vznáší v oparu emitujících částic nad hlavním tokem – každý ale vstříc tomu, co řeka přináší. Jsou to kvanta a kvanta Novostí, na které netrpělivě čekáme – představují „stavební materiál“ pro realitu naší blízké budoucnosti. Nemůžeme očekávat, že to jsou stavebnicové díly bez ladu a skladu – naopak – v průběhu posledních několika měsíců jsme je mimoděk každý měli v rukou a nezávazně si vyzkoušeli - kam patří a co tam jejich vložení kompozitně vyvolá za efekty. Tyto efekty jsme systematicky sbírali a prožívali – jejich vlnění barvilo naše emoce, pocity a reakce. Ukázalo se, kdo má sklon podléhat iluzím a na nich stavět globální obraz světa – či kdo nějakým způsobem dokáže proniknout pod povrch zdání a vytěžit takové hodnoty, co mají potenciál obstát v zátěžovém testu udržitelnosti Skutečností. 

 Vyplavili jsme celý oceán Strachu – stále s ním bojujeme a hledáme tisíce argumentů, jak svoje postoje ospravedlnit. Také jsme zjistili, že čím více s ním bojujeme, tím je jeho egregor silnější a nebezpečnější – stačí se rozhlédnout v informačním poli sdílených zpráv. A nenechme se mýlit – šíří ho nejen oficiální média (jako součást manipulace s davem), ale i strana těch, kdo to myslí s Budoucností Lidstva dobře a proti těm manipulacím brojí. Zapomínáme na jedno pravidlo = neškodit nikde a nikomu – a pokud naše mentální či intuitivní asociace napovídají, že tohle nebo tamto potřebuje „napravit“, pak je potřeba zvážit, zda naše subjektivní úvaha není zkreslená, nebo zda nenadržuje už rozvinutému egregoru strachu, který nás ovládá. Udržet si odstup není jednoduché – když se nás události bezprostředně dotýkají – ale naučit se nestřílet od boku, ale prověřit svoje zdroje a být ke svým postojům stejně kritický, jako jsme k postojům druhých, bude aktuálně na pořadu dne. Odvíjí se to od naší pozice v proudu událostí – kdo jde korytem, ten volá: pozor, na obzoru je obrovská přívalová vlna – kdo kráčí po hladině, říká: pozor, blíží se lehké vlnobití - a kdo se vznáší v oparu částic, tak se těší, protože koncentrace blahodárných Novostí brzy zesílí. Každý hledíme svojí optikou a úhlem své pozice. 

 MISE ZETA navazuje na text článku „Anti-gen NZ Nový Začátek“, v posunu o více jak jeden rok. Postoupili jsme v aplikacích nového Systému Podpory Života a zažili si tvrdé reakce ze strany demontovaného starého systémového matrixu. Postupně jsme se seznámili s existencí tzv. „fantomových“ efektů realizovaných záměrů Globální Elity – kdy kroky proti lidstvu jsou složitým mechanizmem negativních expozicí otáčeny a překlápěny v jeho prospěch. Děje se to díky kaskádám nad-kritických hodnot v postojích k událostem, které transformují schémata chování v našem Kolektivním Vědomí. Nemáme každý vytříbený cit pro odhad vývoje událostí – ale pro transformační účely se přednostně započítávají naše motivace, jejich zakomponování do společenských vazeb a reakce ve vztahu k polaritě ovlivňování svého nitra i názorového spektra ostatních. Je to jednoduchá rovnice = co přejeme druhým, to se nám dříve nebo později vrátí v nějakém souboru událostí, kterým budeme muset čelit. Je škoda, že si toto pravidlo většina lidí nebere k srdci – protože toho jedu, co bylo vylito do sociálních sítí, se mávnutím proutku nezbavíme – budeme ho muset strávit a nebude nám všem potom úplně dobře. 

 Nicméně – člověk má k dispozici mnoho „omluvenek“. Spontánní obranné reakce (projevují se útokem), kdy chráníme své blízké“, nejsou rovny účelovým plánovitým kampaním, které provádějí prostřednictvím médií ti, co se považují za kompetentní řídit zeměkouli. Naším úkolem nyní bude na souboru těch „omluvenek“ nějak zapracovat – projít si individuálně seznam těch, které (byť nevědomky) často využíváme a zbavit se potřeby se o ně opírat. Hledat nové směry a nové cesty k vybudování osobní i kolektivní Budoucnosti. Překousnout některé zásady a iluzorní principy, na kterých ze setrvačnosti lpíme, protože mnohdy takový postoj spíš odráží konzervatizmus v myšlení a neochotu přijmout změny. Mít důvěru ve své vyšší vedení (vyšší Já), které je naším navigátorem ve smyslu Celistvosti a objektivně si rozebrat, čemu v posledním čase klademe úpěnlivý odpor a naopak, zdali jsme už několikrát nepropásli výstup z tohoto začarovaného labyrintu opakujících se událostí. Jsou to přísně individuální okolnosti, které si můžeme každý zmapovat a eventuelně se podělit o pocity a zkušenosti – cesta každého z nás je ovšem unikátní a neopakovatelná. 

 Toto je takový rekapitulační úvod do MISE ZETA, v dalších textech se tomuto tématu budu věnovat podrobněji – jak budou chodit vodítka k jejich popisu. Tahle Mise není povinná – stále platí svobodná vůle a navigace v osobním Plánu pro Život.

 P.S. Perlička pro zasmání – když jsem si tento článek připravovala a hledala asociace, tak mi Google – po vložení hesla „mise zeta“ do vyhledávače – nabídl několik stránek odkazů na nákup WC mísy Zeta od Jiky…

mise-zeta.jpg