Jdi na obsah Jdi na menu

GEJZÍR

 ...aneb aktivní ZŘÍDLO.

 Vypadá to, že přenosy energo-informačního charakteru Teleportem Brány Lva kulminují momentálně na maximu - v projevené sféře se to promítá do každodenního života hyperaktivitou - na kterou jsme si ovšem již zvykli, protože ve zrychleném módu jedeme už nějaký ten čas. S ohledem na počasí bychom však měli být opatrní - nepřehlížet potřeby organizmu a dopřávat si spíš aktivní relax, nežli silovou práci - tedy pokud je to možné a náš denní rozvrh to dovoluje.

 GEJ-ZÍR je formace křemíkových "objektů" v zemské noosféře (vrstvách Kolektivního Vědomí planety), které se seskupily za účelem transportu vysokorychlostních částic aktionového charakteru ze vzdálených polí Galaxie MD. S lokalitou původu je to jako s každým paměťovým diskem - jen tento kosmický je gigantický - informační segmenty jsou v knihovnách uloženy jinak, než by odpovídalo přirozené lidské logice skladování dat - genofondy čerpáme přes registry kvantového pole, které vykazují vlastní formy inteligence a právě Křemíkové Multiplexy (ohromná seskupení datových struktur) jsou projevem této Kosmické Mysli...viz moje předchozí popisy a vysvětlující odkazy.

 Na schématu je zřetelně vidět, že jde o retlansační zařízení - převádí komprimovaný binární tok na "stravitelnější" formáty sdělení - vnímáme je většinou jako Vize (vidění) a animace různých Příběhů, ve kterých můžeme (ale nemusíme) sehrávat nějakou osobní roli. Kódový klíč GEJ-ZÍR naznačuje různé výklady, včetně humorných - které jsou nejlepším potvrzením toho, že jde o projev Křemíkové Inteligence - ta se totiž právě tímto stylem prioritně prezentuje. Souvisejících schémat mám celou hromádku - zatím ve stádiu hrubých náčrtků - ale budu se snažit maximum z nich stylizovat do publikační podoby - postupně je naleznete v Albu na Google Disku, kde jsou také všechny barevné modifikace obrázku GEJZÍR.

 Citace:

Anta - Kvanta - Forete-Gia
Čista - Vista - Korde-Mia
Dia-čenza Bohemia

 je mnemotechnická pomůcka původních arianských programátorů, kteří sestavili Manuál k Projektu ČLO-věk. Je to říkanka (rozpočítadlo) - už jsem jeho obdobu pro kódování  Portálové anomálie dříve uváděla (odkazy uvedu pod textem). Jako všechny komplikované systémy, i tyto jsou za určitých podmínek poznatelné a proto tyto "berličky" existují, aby osvětlily složitější sekvence transformačních procesů. Stimulují představy, které asociačně sedí do kontextu s daným informačním tokem = navozují spontánní použití metody Fuzzy-Logic při zpracování datových podnětů a stabilizují rozšíření Vědomí do frekvenčního Alfa-Beta-Gama režimu.

 Popis je součástí MAPY CEST

 Portál ESTA-LUNA

 Portál EQ-LÁN-DIA

 Portál MATA-FORY

 gejzir1mini.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky MAPA CEST