Jdi na obsah Jdi na menu

KOHERENCE

 …čili SOUDRŽNOST…

 Vstupujeme do „polo-času“ dnů, které se odpočítávají od 2.2.2022 do 22.2.2022. Jde o mohutnou geoplanetární anomálii, která se projevuje silnými větry, magnetickými bouřemi a elektrizující nervozitou v prostředí mocenských struktur, které „řinčí“ zbraněmi. Všechno to jsou efekty specifického energo-informačního proudění, které vytváří výkyvy ve frekvenčním pozadí zemské noosféry, kde probíhají zrychlené přesuny a instalace Novostí v zóně Kolektivního Vědomí. Vnitřní rozechvění hlubinných archetypů mentálního charakteru rezonuje v různých formátech vlivu – to se projevuje v široké škále sledu a obsahu aktuálních událostí, které prožíváme – které bezprostředně ovlivňují naše Životy.

 Koherence – ve smyslu spojování řad souvislostí, které otevírají příchozí soubory Novostí v rovině Kolektivního Vědomí – nabírá v realitě silnou pocitovou potřebu Soudržnosti. Tyto tendence budou sílit a zaplavovat čím dál tím větší množství lidí – možná projdeme několika turbulencemi dění na světové scéně, které naši potřebu soudržnosti ještě prohloubí.

 P.S. Bude sílit hlavně tento pocit: „…že každá lidská bytost má krásnou zářivou Duši, že je svojí podstatou Světlem vnitřní Ohnivé zdrojové příslušnosti k Celku Vesmíru a na Svět přišla s konkrétním úkolem = rolí, kterou přispívá k obecnému blahu. Tento aspekt je zřetelný z perspektivy součtové multi-osobnosti člověka a i když v daném okamžiku není zřejmý, či čitelný - měl by si tohoto být každý vědom do té míry, že vynaloží veškerou svoji energii a prožitky událostí k tomu, aby pro sebe (svoje osobní pochopení) odhalil nějakou část skládanky Života a tuto pak zakomponoval do celkového náhledu na společenstvo bytostí, se kterými sdílí realitu. Neznamená to podporovat zlo nebo neřádstvo - znamená to chápat jejich příčiny a svým konáním a postoji předcházet jejich šíření a rozvoji v lidské doméně. Moudrá bytost člověka, narozeného na planetě Zemi, není aktuálně ani mimozemská, ani seslaná či vyvolená nějakou vyšší radou duchovní elity - je Tady a Teď Sama za Sebe = otevřená a vstřícná svému prostředí, nenadřazuje se nad domnělé "neznalé" a je si vědomá toho, že svět se mění fázovými posuny v rovině kolektivního vědomí - nikoliv skrz jediného spasitele, který podlehl vábničce mocenského Egregoru a spadl do pasti iluze osobní oběti, bez které by lidstvo zaniklo…“

Jak v Tisíci a jedné noci,
kdy se mi ten Příběh zdál,
jak v tisících dalších dnech,
kdy se doopravdy stal...
Tudy běží Život - spěchaje
linkovým spojem přímo do Ráje.
Tam, kde Šeherezády zahrady
vypráví všeliké Záhady...
...o Lidských Duších - Ztracených
v záhybech Vesmírů vzdálených

 Citace z textu článku ALL-ARMY

 avatar-mini.jpg