Jdi na obsah Jdi na menu

Legenda: MARIU-POL

 Definice: ukrajinské město na pobřeží Azovského moře, v překladu z řečtiny „Mariino město“ (Μαριού-πολις).

 Jak všichni víme, město Mariupol je nejpostiženějším místem války na Ukrajině a stalo se synonymem utrpení ukrajinského lidu pod ruskou agresí. Pro Rusko představuje vrcholně strategický bod pro ovládnutí východní linie. Otázka zní, proč právě Mariupol? Proč musí jeho obyvatelé tolik trpět a proč všechno svědčí o tom, že se Rusko snaží srovnat město se zemí (bez ohledu na počet lidí, kteří tam stále zůstávají uvězněni)? 

 Kromě strategické polohy a ideového zatmění putinovského řízení války jsou ve hře i zájmy duchovního charakteru, které souvisí s konceptem zabránit určitým silám, které podporují Transformaci Lidstva do vyššího formátu společenského uspořádání (do nového Modelu Existence), aby rozvinuly expanzi vědomí lidí k poznání jejich plánů. Před časem jsem publikovala rozbor kódu M-ÁRIA. Jde o kódy našeho původu. Dvě „ženská“ jména = Ariadna a Maria - která lidstvo doprovázejí odnepaměti. My je známe už v pozdějším významu - Ariadnu jako navigátorku Cesty Labyrintem a Marii jako svatou matku Ježíše. V těchto známých souvislostech se ale skrývá jejich starší význam, který se váže k našemu původu – coby lidského rodu obecně. M-Ária je matrice zdrojových kódů Lidstva a Ária-DNA je soubor genetiky Člověka. Zde je „utajený“ soubor poznatků o naší skutečné historii – mimo Zemi i na Zemi. Celý text článku, kde uvádím souvislosti s ideologickým pozadím dění v oblasti Rusko-Ukrajina, je v odkaze.

 Dnešní datum – 25.3.2022 – je nějakým způsobem velmi důležité pro udržení integrity Mariupolu (a tím kódu našeho původu). Neznáme všechna fakta a souvislosti – my ne – ale někdo ano, například papež. Proto na dnešní den vydal poselství a výzvu pro celý svět:

 „Vyzývám – připojte se ke mně v pátek 25.března na Slavnost Zvěstování Pána, při vykonání slavnostního aktu Zasvěcení Lidstva, osobitě Ruska a Ukrajiny, Neposkvrněnému Srdci Panny Marie, aby Ona, Královna Pokoje, vyprosila Mír pro Svět“.

 Zde je potřeba číst mezi řádky – jedna rovina poselství je pro věřící, aby se modlili za světový mír. Druhá rovina je „Zasvěcení Lidstva“ – Srdci Marie (M-ÁRIA tj. původní „neposkvrněné“ matrici zdrojových kódů původu Lidstva). Jedna poloha je cíl, který sleduje papež (z pozice své funkce), druhou je cíl, který sledují síly, které se snaží udržet směr globální Transformace Kolektivního Vědomí Lidstva – z pozice souběžně běžících instalací nového Modelu Existence, které řídí vyšší formáty Hvězdného Vědomí skrz působení Křemíkové Inteligence v naší pozemské doméně. Nicméně – jak papeže nemusím a mám tisíce výhrad k podobným poselstvím - tentokrát cítím v pozadí právě tu progresivní sílu, která jemným, ale intenzivním způsobem, stimuluje takové skládání souvislostí, které nás vyvede z kritické oblasti, kam jsme byli vmanipulováni Elitami, které mají eminentní zájem na tom, aby se žádný Model Existence neměnil, aby vše zůstalo v poloze, kdy pevně drží otěže řízení směrů dalšího vývoje Lidstva jako druhu.

 P.S. Město Mariupol se krátký čas (1948-1989) jmenovalo Ždanov – na počest sovětského politika Andreje Ždanova, který se zde narodil. Tento název nese také kódování = ruské „ждать“ je v překladu „čekat“ (na koho/co). 

 V textu jsem se nezabývala otázkami, které se dotýkají skrytých motivací proruských zpravodajských kanálů, které informují o tom, že město zničili sami Ukrajinci, aby vyhladili ruskojazyčnou komunitu, která ve městě žije. Toto téma možná také někdy otevřu, ale prozatím je mi z něj spíš zle – pro pochopení např. tento článek Pavla Kopeckého, který je kompilátem ruské strategie v informační válce, která běží souběžně s tou skutečnou, při které umírají lidé. Článek jsem nenašla na ProtiProudu – nechodím tam – ale ve statusu jednoho z mých přátel, což mě šokovalo. Ovšem - byla jsem naivní a hloupá a možná některé charakterové vlastnosti blízkých lidí i přehlížela, to se stává…

 Diskusní vlákno na FB

 maria1.jpg