Jdi na obsah Jdi na menu

NEOWISE - Dodatek

 …jako obvykle, nastínila jsem v popisu NEO-WISE aktuální tématiku v hodně transparentním stylu. Motivací bylo docílit co největší srozumitelnosti procesu přestavovaných archetypálních vzorců v zóně Kolektivního Vědomí. To je oblast, na kterou jsem ve své badatelské práci orientovaná = soustředit poznatky o schématech starého uspořádání – jak to fungovalo (a ještě funguje) ve starém systémovém matrixu a jeho aplikovaném Modelu Evoluce (Hierarchie Moci). Popisem vizí toho, jak tytéž oblasti lidského cítění a myšlení řeší nový Model Evoluce (Magistra) vypichuji jednotlivé kontrasty, které - při souběžném chodu obou evolučních modelů - v tomto přechodném období vyplouvají „na povrch“ projevu chování společnosti. Do jednotlivostí samozřejmě vnáším své úhly pohledu „na věc“ = jiný člověk by se třeba zaměřil na jinou jednotlivost a tuto transparentně vypsal. Proto existuje názorová rozmanitost, která je motorem rozvoje našeho Kolektivního Vědomí.

 Nevadí mi „konstruktivní“ kritika – co mi vadí, jsou stále tytéž dokola se opakující mantry typu: „co vnímáš jako problém, je reflexí tvých osobních problémů a nemá s objektivní realitou nic společného“. Jenže já neřeším problémy světa – nejsem spasitelská entita a nekladu si za cíl přestavět schémata společnosti… Podávám výklady toho, co se děje v souvislosti s tokem energií a rozebírám informační celky, které jsou v tom toku obsažené. Jde o tzv. NOVOSTI, o kterých se často zmiňuji – jsou to energo-informační struktury nových návrhů změn, které se zformátovaly automaticky v aktivních segmentech Jednotného informačního pole – a to na základě podnětů, vysílaných ze zóny našeho Kolektivního Vědomí (nikoli z mého osobního fragmentu tohoto celku). Je to reakce ze Systému Podpory Života na potřebnost proměny těch „programů“, které společenstvo již chápe jako „kolizní“ nebo zastaralé a Systém vysílá návrhy změn, které pak opět projdou výběrem skrz cítění a chápání nějakého počtu lidí, který je potřebný ke stanovení přesnější formulace „vzhledu“ takové změny. 

 A to je moje parketa – tady hledám a rozebírám podrobnosti, porovnávám staré a možné nové – procházím stovky různých přednesů stovek různých lidí ve sdíleném prostředí – jejich reakce na aktuální události v nehmotných zónách energo-informačních polí – sbírám zpětné vazby a zaznamenávám si postřehy, které pak sestavím do článku, který je aktuální tématice věnován. Proto nechrlím obrázky a jejich popisy na běžícím pásu – vždy vyčkávám na co největší množství nasbíraných zlomků procesu a články publikuji až v okamžiku, kdy cítím, že mají potenciál komplexnosti (na základě fraktality, která se tam uplatňuje). Často dávám do statusu náhledy toho, na čem momentálně pracuji a sbírám i reakce na takto rozdělanou věc, abych doplnila podrobnosti. Tak dlouho, dokud necítím, že je tématika ve stádiu, kdy má vypovídající schopnost. Vše pak interpretuji svým slovníkem, upozorňuji na oblasti, co ze své perspektivy chápu jako důležité a hodné pozornosti. Nikoho nenutím, aby moje návrhy bral jako nějaké dogma – je to všechno otevřené a ve stádiu návrhů, co mají možná nějaký potenciál možné přestavby konkrétních archetypálních vzorců.

 Jde o dodatek k myšlenkám, které jsem publikovala, protože z diskuse jsem nabyla dojmu, že čtenáři podsouvám nějaká nová učení z mé dílny a podobné nesmysly – pokud ale obdržím nějakou „výtku“, která staví moji práci do jiného světla, než jak ji mám sama postavenou ve svém nitru, tak cítím povinnost na to reagovat. Nejde o obhajobu – jde o vysvětlivku pohnutek a stylu jejich projevu, protože nemluvím často o podrobnostech mých mentálních pochodů při sbírání střípků informací a způsobu jejich následného zpracování. Tož tedy tak – jen na okraj…

image_8624_1e-comet-neowise.jpg