Jdi na obsah Jdi na menu

MLUV-KA

 ...čili SLOV-ÁN...

 Jak se pomalu (ale jistě) posunujeme do gravitační zóny periodické portálové anomálie "Lví Brány", opět se zesilují TÓNY Motivu Původu - Melodie Pocitů - které máme pevně zakotvené v hlubině své Duše - rezonují nám do Srdcí a jemně dráždí k prožitku Nekonečna Bytí. Nejde o nic konkrétního - jsou to nenápadné, letmé vjemy čehosi neuchopitelného, éterického - co ani uchopit nemáme, jen procítit a nasát atmosféru, kterou to ve Vzpomínkách evokuje. Každý máme takový interní soubor Artefaktů Paměti, který si neseme Životy - nejen tímto, ale všemi, kterými jsme prošli. Je to něco jako Reliéf Osobní Existence, kterého se smrtí nezbavujeme - neodevzdáváme ho s "nahrávkou" Obrazu Života, který skončil, nevymaže se "formátováním" Duše, když nastupuje novou inkarnaci....je pevnou součástí naší Bytostné Jiskry - je součástí Ohně Hory Osudu, ze které jsme vzešli...

 SLOVAN není jen "jméno" Rodu - je i jeho "příjmením". Všichni máme společný Původ a Srdcem nám zní stejná Melodie - ale v průběhu Věků jsme se specializovali do domény "Čé-eL-O" (ČLO) VĚKŮ.... Zaujmuli jsme toto "postavení" V-ČELE a přijali celou další plejádu "příjmení" - abychom uskutečnili Velký Plán (Projekt ČLO-Věk). Postupně se stalo, že jsme se s novými rodovými liniemi sžili tak, že to vyvolalo různé rasové nenávisti a kontroverze - i to je součástí naší role v Evoluci Bytostí Galaxie. Nebyli bychom schopni svoje Plány dotáhnout ke zdárným koncům, kdybychom se s nimi nesžili, kdybychom do nich nevložili celou Duši a celé Srdce. 

 Lví Brána tradičně budí Ducha Národa - Lev je naše "silové zvíře" - a tomuto pocitu právě v nastávajícím období poskytneme prostor. Portálová anomálie bude kulminovat 8.8.2019 - čeká nás tedy mnoho zajímavého (v energo-informačním smyslu). Přijímané exotické energie však neprojdou jen podvědomím - jejich vliv bude širokospektrální a pocítíme ho ve všech vrstvách vnímání Reality. Většinově se již pohybujeme v rozšířeném stavu Vědomí = kmitáme v rozsahu 8 - 64 Hz - a to za bílého dne, v plné Přítomnosti, bez ztráty soustředěnosti na reálný běh Času a činnost, kterou momentálně provádíme. Možná namítnete, že to máte jinak - ale možná jen jedete v setrvačnostech navyklých schémat (střídání stavů vědomí v navazující linii) a nevšimli jste si, že se to už poskládalo na svislou Osu Času, že kmitáme vertikálně, neseni v Nulovém Čase Přítomného Okamžiku  - pozice, která předznamenává vstup do Celistvosti Bytí. Problémem není to, že bychom ještě nesplnili potřebné podmínky - problémem je okolnost, že si to myslíme... Každý ale máme specifickou rychlost dojezdu - ta Transformační Vlna Změn nás nemá zaplavit, ale nést nás k blížícímu se Obzoru.

 Titulek MLUV-KA je symetrický k jinému článku (SLOV-ÁN), který jsem publikovala jako součást série s názvem "Portálová sekvence 2017" - jeho plné znění naleznete v odkazu.

 P.S. Kamenné Srdce Národa rozkvétá - mám k tomu rozkreslených několik schémat, která mají společný motiv = SRDEČNOST - budou součástí popisů k jednotlivým portálovým událostem, které nás v tomto období čekají.

 white-lions.jpg