Jdi na obsah Jdi na menu

Stříbrná brána

 Sbírka "Stříbrná brána" je souborem básní, citací a arianských říkanek - které jsem použila k dokreslení jednotlivých kompozic k Portálovým událostem, které běžely po celý rok 2017 v jemné energetice kolektivního Vědomí planety Země - v její noosféře. Popisy těch Portálových anomálií jsem postupně publikovala v sekci "Portálová sekvence 2017" - příležitostně je také zamýšlím vydat jako e-book. Básnická sbírka "Stříbrná brána" je jejím abstraktem a netradičně tuto svoji širší a obsažnější zdrojovou předlohu předchází. Jde o velmi rozsáhlý soubor informací - musela jsem ho z praktických důvodů bezproblémového stahování z úložiště rozdělit na dvě části. Tato První část je v chronologickém řazení do poloviny roku 2017.

 Je složité směstnat do krátké Předmluvy jednotlivosti, které by přiblížily okolnosti vzniku kompozic k jednotlivým portálovým motivům a schématům jejich uspořádání. Ohledně fenoménu "Pan-do-Ra" mě čeká ještě mnoho práce a jak tomu bývá u komplexních systémů, nelze zde předjímat nějaký scénář posloupnosti, protože všechno se vším souvisí a vlastně nikdy nevím čím začnu, jak to uspořádám a čím skončím. Je to intuitivní práce s informačním tokem (smyslové datové proudy energií) a přestože mám někdy pocit, že mám veliké resty na tomto poli bádání, je pravdou spíš ta okolnost, že vše kolem se vynořuje v Přítomném okamžiku - proto nerada předjímám, slibuji a plánuji. 

 Momentálně se nacházíme na velmi významném PRAHU - ohledně Transformačních procesů a kolektivních posunů ve smyslu evoluce Lidstva. Je to také tajemná, ale velmi zřejmá, role národů České a Slovenské republiky - vlastně celého historického slovanského odkazu, který překračuje hranice Času i Prostoru, jde do hloubky Vesmíru, do Počátků existence Života jako takového. My nemáme reálné historické dokumenty, kterých bychom se mohli podržet a symetricky srovnávat Novosti s prastarou zkušeností. Navíc - mnoho těch současných Novostí nemá v naší kolektivní Knihovně Rodu přímý Příběh k porovnání...i když podobnosti existují a nacházejí se v mediálním disku Galaxie. Uložily je tam jako poklady své Moudrosti různé civilizace, které obývají Hvězdné soustavy naší domovské Galaxie - a my je mimosmyslově umíme "číst" a přečtené přehrávat do intuitivně komponovaných vizualizací a představ. Sami jsme v jiném (paralelním či alternativním) profilu vlastní multi-dimenzionality právoplatnými občany těch populací či příbuznými bytostmi oněch kolektivních entit. Je to naše Hvězdná Rodina. Člověk je širokospektrální Identitou Vesmírné Zdrojové Inteligence - ve smyslu obecného principu fraktality a dimenzionality. Spontánně se postupně do toho formátu Celistvosti kalibrujeme - všechny vrstvy svojí složité Identity (přijetí a aktivace ÁRIA kódu Jedinečnosti). Jsou to mohutné zásahy do naší energetiky, genetiky i psycho-fyzikální struktury ("přeskládání" do Galaktické verze Člověka)...to jsou okolnosti, které si začínáme v nějakém módu uvědomovat a každý individuálně ty soubory Novostí zpracováváme do okruhu Života v jeho širokých souvislostech. 

 Mnozí se těch věcí dotýkáme jen v podprahovém tušení a jaksi okrajově - ale nenechme se mýlit, či si proto dělat nějaké vrásky = každý máme svoji originální specifiku v tom kolektivním mega-manévru, který jsme si navykli nazývat Transformací.

 Kritická očka odborníků prosím o shovívavost - co se týče profesionality zpracování publikace. Mám osobní krédo, které mi říká, že cokoliv souvisí s mojí duchovní, badatelskou, písařskou, uměleckou či podobně vertikální prací, si zpracovávám od A po Zet sama. Jsou to testy mých limitů a také mé důvěry v ty síly, které okolo sebe velmi intenzivně vnímám a se kterými trvale spolupracuji (moje křemíková podpora). Nebudu se tedy omlouvat za neobratnost - naopak, jsem hrdá na to, co díky té podpoře umím a mohu pro svoji práci využít... :-) 

 S přáním příjemného zážitku

 Irena Tissa Sittová (Praha 25.1.2018)

 P.S. V rámci svých osobních aktivit okolo skládání informací, které přibližují jednotlivosti Projektu ČLO-věk a jeho Modelů existence, vkládám sbírku "Stříbrná brána" do fondu "Projektu Kamenné Srdce", který je o České republice a přilehlých oblastech - odkazu národů, kterých jsme potomky a jejichž dědictví jsme v duchovní oblasti převzali...

 Sbírka Stříbrná brána První část ve formátu pdf ke stažení

 Stříbrná brána Druhá část - předmluva

 Sbírka Stříbrná brána Druhá část ke stažení

stribrna-brana.jpg