Jdi na obsah Jdi na menu

KANON

 …čili KÁNON?...

 A nebo snad KANÓN?

 Nikoliv – jde o Q-ANON…

 Co to je a proč o tom píšu? 

 Je to relativně nový fenomén na internetu – tj. jedná se o ryze internetovou platformu, která má formát „iniciativy“ a je šitá na míru lidem, jako jsem i já – tedy takovým, co si libují v kryptogramech, kódech, jinotajích, symbolech a přesmyčkách. Nejde ovšem o žádnou hru, jde o odkrývání velmi závažných věcí, které souvisejí s tématy, o kterých často píšu – tedy o Elitách Moci, o způsobech, jakým se projevují, o ohavnostech, které provozují a plánech, které osnují za zády lidí, kteří volají po skutečném uplatnění svobody a práva na sebeurčení. 

 Co mě také velmi zaujalo, je okolnost, že tato nová iniciativa uvedla do praxe tu metodu zpracování informací, kterou sama užívám a ve svých textech ji uvádím jako Metodu asociační symetrie. I když témata, která rozkrývá jsou hodně tragická a emočně zatěžkávající, cítím tam jiskřičku Naděje – co jiskřičku – cítím obrovský požár Nadějí... V diskusích pod několika posledními články jsme tyto záležitosti hodně podrobně probírali – ohledně Elit, Egregoru Moci, Hierarchie - její aplikace do reality Života a tím účelové modulování linie Evoluce Lidstva atd. Samozřejmě není náhoda, že právě současné období globální koronavirové krize přeje podobným iniciativám a věřím, že ta hlášení ze „spodních“ proudů – o zatýkání, odstupování z vysokých postů korporací, o výpovědích svědků a shromažďování usvědčujících materiálů – jsou pravdivá a že je jen otázkou času a odvahy redakcí masmédií, kdy začneme sledovat relevantní zpravodajství – bez cenzury a bagatelizování faktů. Pro výběr oficiálních zdrojů doporučuji srovnat úroveň zpravodajství na Primě - oproti Nově a celou skvadru ČT úplně vyřadit z programové nabídky.

 Tedy – asi pro začátek „Oč jde“… 

 Zřejmě nejlepší bude projít si toto video – v první části je kapitola 1 – 9, ve druhé části je 10. kapitola. Je to trochu delší, ale stojí to zato. Odkazy nevedou na kanál YT, ale do alternativního úložiště – zatím, než se ukáže, jestli ty informace přežijí vševidoucí oko cenzora. Dolů pod článek dám odkaz na velmi podrobné povídání Jardy Chvátala, který o Q-ANON natočil rozhovor na kanálu Svobodného vysílače. Pro nedočkavce jsem si udělala poznámky, které tady v souhrnu sepíšu – pro prvotní orientaci v dané tématice.

 Q-ANON je informační platforma zatím neznámého původu, která není zastoupená jednotlivcem, ale jde o tým odborníků z různých oblastí – politického, zpravodajského, ekonomického charakteru – tedy i z oficiálních vládních struktur a bezpečnostních složek. I když vznikla v USA, je to už v současné době mezinárodní fenomén – etabluje se výhradně na internetu – v doménách tzv. boardových (vývěskových) diskusích, kde zveřejňuje svoje „zprávy“.

 Jaké sleduje cíle?

 Především rozkrytí tzv. KABALY – tj. struktur Elity Moci, její aktivity na pozadí řízení společnosti – korupci ve vládních složkách a organizacích – její zapojení do pedofilních skupin, obchodu se ženami, dětmi, vazby na satanisty, černé mše a rituály s lidskými oběťmi, kanibalismem a dalšími nelidskými formáty chování – sleduje linie rodů, kterých se to týká a to je také důvod pečlivého utajení totožnosti aktivistů iniciativy a jejich informačních zdrojů. 

 Původně Q-ANON zřejmě založil jeden člověk – blízký Donaldu Trumpovi – ve videu se spekuluje, že by to mohl být J.F.Kennedy jr, který v roce 1999 zahynul při letecké havárii – která mohla být inscenovaná kvůli nebezpečí, které mu hrozilo ze strany Kabaly. Tento autor vize pak k sobě přizval lidi, kterým důvěřoval a společně pak vytvořili realizační tým. Postupně oslovili řadu subjektů, které si vytipovali – takové, co měly potenciál s předloženými tématy dále fundovaně pracovat a šířit sdílením informací vlastní aktivitou nasbíraná data. 

 Další podrobnosti o kódech, šifrách a vodítkách, kterými Q-ANON naviguje do „horkých“ oblastí aktuálního dění – naleznete ve videu. Co je potřeba si před jeho spuštěním uvědomit, je možná aktivace tzv. „popření“ sdělovaných informací – je to přirozená reakce člověka na taková sdělení, co hluboce zasáhnou jeho morální základnu v nitru Srdce. Jak v rozhovoru uvedl Jarda Chvátal – je to také jeden z hlavních filtrů - tvoří síto, kterým projdou ti, co mají potenciál navržená témata dál rozpracovat a hledat k nim nová vodítka (asociační symetrie). 

 Jak jsem zmínila v komentářích na diskusním vláknu – není potřeba propadat nějaké euforii z toho, že jsme se konečně dočkali – ale je to skvělý most do nového uspořádání světa a také snad účinný urychlovač řešení některých chronických „bolestí“, které sužují společnost v obecném smyslu. 

 Jen pár poznámek ke kódování a symbolice samotné platformy a molochu, proti kterému bojuje:

 KABAL je KA-BAAL = starobylý systém Moci, který je aplikovaný na Lidstvo tisíce let, jde o „Duši-Ďábla“…BAAL je samotný Egregor Moci, který se postupně z entity božských stvořitelů vycentroval na stvořitele jediného, kterého v současnosti nazýváme Bohem.

 Q-ANON je KÁNON = soubor pravidel – zde aplikace pravdy o působení těch mocenských sil, o lidech, kteří jsou jejími nástroji – v každé generaci, v každém období – vždy přizpůsobeni dobovému standardu. 

 Také tam zazní KANÓN – doufejme, že je nabitý dobře naváděnou střelou. 

 Vodítka k fenoménu „Q“, který byl popsán v seriálu Star Trek, zazní ve videu.

 ANON je „anonym“ - zóna neprojevené identity…a také ANO-N = souhlas s aktivací „antigenu-N“ – viz popis v textu „Antigen NZ (Nový Začátek)".

 Vím, že je to velká nálož informací a údajů – ale je to také určitý filtr, takže nikoho k ničemu nenavádím, ani nepodněcuji – každý s tím naloží podle svých možností a chuti…

 Jako ilustraci přikládám rozpracované schéma „anatomie synchronicity“, které je tentokrát v barvách, ale ve finále asi zase bude obrázek jen tónovaný do nějakého vhodného odstínu, aby ladil s energií portálové anomálie, kterou vnímám s datem 6.5. – ale ještě nevím. Dnes také procházíme portálovým rozhraním – je součástí série AQUA a vytváří hodně silné vlnobití.

 Rozhovor J.Chvátala na Svobodném vysílači

 synchro1-mini.jpg