Jdi na obsah Jdi na menu

Č-a-S

...ČAS...

 často o něm píšu - vlastně neustále... Je to primární doména mého zájmu, "badatelských" aktivit i nosné téma kompozic a nákresů. ČAS je mojí podstatou, esencí, ze které je utkaná moje Duše i všechny moje Životy, které jsou jako perly navlečené okolo její šíje. Je to nejen ČAS klasický, jak ho vnímáme v toku Událostí (horizontální linie = CHRONOS), ale i vertikální, který je sondou v nulovém rozhraní Přítomného Okamžiku (KAIROS). Tam je vstup do vrstev paralelních a alternativních Světů, kde také ČAS plyne (jako u nás), ale neukrajuje z našeho současného Života ani vteřinu. Jsou to nanosekundové odchody a návraty - a mezi tím miliony "let" v realitách jiných alternací vlastního Bytí, v Příbězích mnoha fazet téhož Života téže Bytosti. To jsou studnice zkušeností, které máme uložené v jiných dimenzích sebe-sama. Tady lze pátrat po skutečném "stáří" Duše, zde leží podklady pro ohodnocení dosaženého stupně vývoje (pokud nutně přemýšlíme v paradigmě hierarchických schémat Existence). Nejde jen o relativitu některých "dogmat" prezentace tzv. vyspělých bytostí - jde o příčinné pole osobní ID-entity, které se nerozprostírá jen na pláni Země a Sluneční soustavy.

ČAS je KOUZLO, se kterým se učíme konstruktivně zacházet - jak postupně graduje Transformace do intencí Galaktického Člověka.   

 Poslední dny je hodně "žhavé" téma Osobní Vlny Času - práce s její modulací, informovaný přístup k potenciálu, který obsahuje a který se dá zužitkovat doslova v každém momentu života. Protože jsem stále nevypracovala slibovaný rejstřík pojmů, dávám zde odkazy na několik článků, kde jsem se touto tématikou podrobněji zaobírala:

PRIMA-TIKA-ZULU (Osobní Vlna Času)
RA-DIÁN Perspektiva Rozhledu
TIAMANTE'S (Elementy Věčnosti)

 pearls.jpg