Jdi na obsah Jdi na menu

Fenomén MED-BEDs

 …“medové postele“ budoucnosti…

 Už několik let se pravidelně ve sdíleném prostředí objevují články o tzv. MedBeds lůžkách – technologii, která existuje, ale Elity ji záměrně utajují před masovým využíváním. Než se pustím do rozboru samotného fenoménu, připomeňme si možné asociační vzory, které koncepci MedBeds předcházely. Úplně základním je archetypální vzpomínkový fragment, který máme uložený hluboko v genetické paměti. Jde o prastaré atlantské technologie, postavené na propojení lidského kolektivního vědomí s Hvězdným Vědomím Kosmické Mysli. Skrz energo-informační pole specifických krystalů si Atlanťané vytvářeli holografickou strukturu léčebného lůžka, které je udržovalo ve zdraví a v životně optimální kondici – jak na tělesné rovině, tak na úrovni toku energie čakrami a revitalizaci jemno-hmotných vrstev aurického pole. Ve starších textech jsem tyto technologie popisovala podrobněji – včetně teorie, že jsou pro dnešního člověka ztracené a v původní podobě již nedostupné. Krystalické mentální technologie nebyly vynálezem atlantského člověka – dostal je jako „věno“ při přesídlení Lidstva na planetu Zemi od svých předků, kteří je vyvinuli v jiných částech Galaxie. 

 Tato genetická vzpomínka se promítla do pojetí „sarkofágu Goa‘uldů“ v seriálu Hvězdná brána SG-1, kde ovšem ukazují obměněnou verzi – tj. skutečný přístroj, který má kromě léčebných vlastností i hodně nežádoucích vedlejších účinků - ty způsobily postupnou degradaci goa‘uldské civilizace v mocenské frakce, které žijí paraziticky na jiných národech a bytostech. Podobné vize byly použity i v dalších filmech – například Pasažéři z roku 2008. Záběry z filmu Pasažéři bývají součástí článků o MedBeds – stejné lůžko (rekvizita) figuruje i ve filmu Avatar. Všechny tyto okolnosti bychom mohli shrnout do konstatování, že tato vize (jako mnohé jiné) jen odrážejí skutečnost, která už někde funguje – a jen se čeká na její projekci do naší reality. Jsou tam ale souvislosti, které tuto vizi staví do zvláštního světla falše a nekalého záměru – mě osobně se u tohoto tématu už před lety velmi hlučně rozezněly alarmy, a proto jsem se tím fenoménem blíže zabývala – mám k tomu tlustou složku ve svém archivu. Poslední dny se články zase začaly objevovat ve sdíleném prostředí – proto jsem složku oprášila a otevřela. Hodně odkazů na zdroje už není funkčních – vzpomínám si, že tehdy (cca rok 2015) jsem četla celou webovou stránku nějakého švýcarského „výzkumníka“, který MedBeds prezentoval jako fakticky existující zařízení. Stránka ale už nefunguje a jméno si nepamatuju. Nicméně některé odkazy si zachovaly živost a já mohla osvěžit informace k tématu. 

 Zakopaný pes mých alarmů okolo MedBeds se jmenuje NESARA (GESARA) – tohle je prostě věc, která má hodně špatnou „karmu“. Je zde totiž přímé propojení – ti, kdo propagují MedBeds, jsou zaháčkovaní v egregoru NESARA. Jde o mentální závislost ideologického charakteru. Pojem NESARA vytvořil v devadesátých letech minulého století Harvey Francis Barnard - jako soubor navrhovaných ekonomických reforem pro Spojené státy. Šlo o utopickou fikci, která neopustila pole teorie = nikdy nebyla akceptována ani realizována. Proto Barnard v roce 2000 publikoval svoji vizi NESARA na internetu – doufal, že tím, že osloví širokou platformu lidí, dojde k posunu v její realizaci. A stalo se – vize oslovila podvodníky – jako první její potenciál rozpoznal Shaini Goodwin, který pod nickem Dove of Oneness (Holubice Jednoty) implementoval aspekty NESARA do investičního fondu OMEGA Trust – patřící v té době již odsouzenému podvodníku Clyde Hoodovi. Vlastně „virtuálně“ převzal celou jeho okradenou klientelu a na vizi NESARA je začal okrádat on sám. 

 Fenoménu Omega Trastu je věnováno mnoho finančních, ale i psychologických, studií. Jde o to, že celá koncepce nabrala formát kultu, kdy je členům systematicky vymýváno racionální myšlení a implantovány ideologie, na které slyšeli investoři Trastu – tj. rozvíjení konspiračních teorií okolo 11.září, jejich zasazení do souvislosti se zničenou dokumentací NESARA, kde byla právně legalizována s vyčíslenými výnosy pro členy…atd. Vstřícnou pozornost investorů podílového fondu si Dove udržel několik let – přestože on sám zemřel v roce 2010, jeho webová stránka stále funguje a admini kultu stále chrlí vývojové posuny původních konspirací. Do své koncepce zahrnuli ještě pod Doveho vedením paradigma New Age, kontakty s mimozemskými civilizacemi apod. Dove se spojil s lidmi, kteří pomohli vizi rozšířit a prohloubit – za všechny hlavně Jennifer Lee, která téměř denně publikovala internetové zprávy o stavu NESARA na svých dnes již zaniklých webových stránkách, diskutovala o řadě bytostí z jiného světa a channelovala „interdimenzionální“ bytosti, které v zákulisí pomáhají s realizací NESARA. Na lep skočilo i mnoho badatelů na poli ezoteriky – např. Sheldan Nidle nebo Alex Collier. Velkým protagonistou se po roce 2010 stal Cobra (Preparé for Change), o kterém je známo, že jeho „kariéra“ v duchovním vzestupu lidstva není až tak čistá, jak se tváří. 

 Jako jinde i zde platí – sleduj tok peněz – a že nejde o nějaké drobné paběrky, je nabíledni. Kult NESARA má ale pokračování v dalším fenoménu dnešní doby – jde o iniciativu Q-anon, kterou znalci tématu dávají do přímé souvislosti s ideologickými protagonisty NESARA. O Q-anon jsem psala v několika článcích a rozebrala moje tušení „zla“ v jejím středu na dostupných informacích. Jde o napojení na Egregor Moci, který skrz tyto iniciativy a vize manipuluje chytlavými jedinci, kteří se pak nevědomky stávají nástroji aplikace jeho vůle do široké sféry společnosti. Rozplétat všechny vazby není v mých možnostech – čím více se do problematiky dostávám, tím více bují další a další nehezké souvislosti, ve kterých se mi nechce zabřednout. 

 Závěrem – co je „špatného“ na vizi technologie, která uzdraví všechny nemoci a omladí tělo na základě kvantového pole zdrojových kódů DNA? Vize je v pořádku – hodně takových bylo k dnešnímu dni reálně objeveno a jsou součástí našeho života. To platí i o MedBeds – je to potenciál budoucnosti a snad se k tomu dopracujeme. Zdrojové kódy lidské DNA jsou prozatím nenaskenovatelné = můžeme s nimi pracovat na osobní úrovni, protože jsou přístupné skrz naše energetické Srdce – tudy se na ty svoje dokážeme napojit a uzdravit sami sebe z nemocí nebo následků úrazu. Dokud ovšem bude existovat možnost jejich zneužití, nebude cesta k nim veřejně přístupná. Tahle cesta se dá přesto nějakým způsobem (rituální magií) obejít – důkazem jsou zvěsti o klonech a dvojnících veřejně známých osobností z řad globální Elity. Dá se i přenášet Duše a znovunapojit vědomí umírajícího člověka na nové tělo – taky starou rituální magií, kde krev teče proudem a energii dodávají trpící mučení lidé…tahle cesta ale nemá budoucnost, ta zanikne spolu se systémem, který ji stvořil. MedBeds ale s největší pravděpodobností zatím nejsou realitou ani pro vyvolené – jak víme, stárnou, marodí a umírají celkem podobným způsobem, jako my všichni ostatní. 

 Špatné je živení falešných nadějí v těžce nemocných lidech, kteří jsou psychicky připravení chytat se doslova každého stébla. Na diskusním vláknu Redditu, které je té problematice věnováno, najdeme příběhy lidí, kteří odmítají klasickou léčbu, protože věří v brzké uzdravení pomocí MedBeds technologie. (Pikantní na té diskusi je, že se rozproudila na podnět článku o modulech „Sarco“, které jsou od roku 2022 schváleny ve Švýcarsku pro asistovanou eutanazii. SARCO jako SARKOFÁG). Na internetu se pohybují prodejci „virtuální“ verze MedBeds, kteří údajně mentálně – svojí mimosmyslovou schopností – klasickou postel „překryjí“ virtuální MedBed, která má stejné účinky, jako by byla fyzicky hmotná – a to díky tachyonovým částicím, které zprostředkují přenos přesné kopie někde jinde existujícího plně funkčního technologického prototypu. A to jsem se jen „povrchově“ dotkla tohoto tématu – je to mnohem horší, než jsem přednesla…

 Kdo čte moje články, ví, že pracuji s existencí virtuálních technologií – ty ale vyzařují jiné energie, nežli ty podvodné, které jsou součástí silového schématu aplikace Moci. Prvky utrpení a bolesti, příběhy životních tragédií rodin bez prostředků - kvůli naději, která se se železnou pravidelností vždy po novém roce aktualizuje na nové podmínky ve společnosti – to jsou signály, že tady je něco špatně…

 med-beds.jpg