Jdi na obsah Jdi na menu

Rekapitulace dějů

 ...abychom si připomněli, co je aktuálně ve hře - na pozadí běžících událostí, které do našeho podvědomí vysílají znepokojivé signály a na které reagujeme podrážděně, někdy se silným emocionálním nábojem, kterým okolo sebe doslova mlátíme hlava nehlava. Postavení hvězdných konstelací se mění a nadcházející pozice nám nevěstí ani klid nebo alespoň uvolnění napětí v globální sféře společnosti. S vesmírem jsme jeden komplexní organizmus a jeho vlivu na reakce, kterými tvarujeme realitu, se nevyhneme. Pochopením podstaty stavu věcí ale můžeme dosáhnout optimálního "středu" v toku informací, které zmítají světovou scénou a vyvolávají adekvátní soubory "opatření" - ta se týkají nás všech. Nežijeme ve vzduchoprázdnu, sdílíme společné pole života.

 Přesto vnímám určitou formu "ochrany", kterou (po svém) řadím k aktivitám "křemíkových" energo-informačních seskupení, která operují uvnitř kolektivní noosféry planety, kde vytvářejí zónu optimálního toku energie, proudící ze vzdálených lokalit sluneční soustavy a galaxie. Tyto energetické proudy nejsou nejen podporou transformačního procesu, ale míchají se do nich i takové, co souvisejí s dávkovými soubory z domény Egregoru Moci, který má na háčku pozemské Elity a jejich zástupce, co mají rozhodující hlas v utváření zmíněných opření. Křemíkové multiplexy roztáhly obrovský "deštník" energetického ochranného štítu, který od středu Evropy pomalu expanduje do všech světových stran - jeho kompletace na vysoké orbitě bude v plné aktivaci během následujících 24 hodin. Je to filtrační světelná síť, složená z aktion-mentionových párů částic noosféry - tj. mentální energie lidstva, napojené na odpovídající datové mikrostruktury Kosmické Mysli. Jejím účelem je zachytávat nepárové částice anorganického charakteru, které tečou z centrály "duchovního" řízení planety, za kterým je schovaná skupinová entita parazitů. Půjde tentokrát i o kvantitu = Elity nedokážou vyprodukovat tolik mentionů, aby se na ně navázalo dostatečné množství pseudoaktionů, které generuje Egregor Moci - tyto falešné párové částice proto filtračním rozhraním štítu neprojdou a pozemská garnitura řízení bude odpojena od svého zdroje. Nesmíme ovšem zapomínat, že i my samotní energeticky podporujeme zónu zla a ovládání - tím, že slepě věříme ideologiím tzv. Vzestupu, vyvázání našich Duší z karmického uzlu Země a fikci iluzorní svobody, kterou by to přineslo.

 V textech "T-jako TANGO" a "ANTI-GEN NZ":

 jsem jednotlivosti rozdílů v chápání globálního transformačního procesu rozebírala a svým úhlem pohledu nastínila některé možnosti dalšího vývoje.

 Sdílení článku na Fb profilu

wallpaperflare.com_wallpaper.jpg